spremna za blagdane

Neugodnost s poreznim dugom je iza njih! Marta Fernandes u Dubaiju uživa u luksuzu i raskoši

Supruga nogometaša Juniora Fernandesa krajem listopada pridružila mu se s novorođenim sinom u Dubaiju. Ondje par živi zbog Juniorovog novog angažmana, a Marta se u svijet blještavila savršeno uklopila.

Životnu sreću Marta Fernandes da Silva pronašla je u Dubaiju, gdje sa svojim suprugom Juniorom i njihova dva dječaka živi već neko vrijeme. Zemlja bogatstva, luksuza i blještavila oduševila je Martu, barem ako je suditi prema njezinim objavama na Instagram profilu. Dubai je sredina baš po njezinoj mjeri, tamo je krajem listopada i stigla sa stilom - privatnim letom iz Zagreba.

Supruga nogometaša i ovih dana pohvalila se fotografijom koja svjedoči o životnom stilu na visokoj nozi. Uspješno je obavila blagdanski shopping. "Božićni shopping. Imate li i vi spremne i zapakirane darove ispod drvca?", upitala je Marta svoje pratitelje, pozirajući usto s nekoliko vrećica poznatih svjetskih modnih brendova.

Slavni par inače živi prilično raskošno. Voze se privatnim letovima, odijevaju se u najskuplje brendove, voze luksuzne automobile i putuju na egzotične destinacije.

Mnoge je stoga nemalo iznenadila vijest da se poznati nogometaš i njegova supruga nalaze na listi poreznih dužnika, i to zbog duga od 215 tisuća kuna. Ubrzo je Marta objasnila na Instagramu i zašto su se našli na neslavnom popisu. Doživjeli su neugodnost - ni krivi ni dužni.

Dogodilo se da sam ja otputovala 20. listopada iz Hrvatske, a porez su nam pokušali uručiti 23. listopada. Radi se o porezu na nekretninu koja je kupljena preko agencije za nekretnine.

"Mi smo vrlo rado htjeli platiti porez te je upravo i zbog toga Junior bio u RH preko ljeta i na Poreznoj, na kojoj su mu rekli kako je referentica zadužena za njegov slučaj na godišnjem odmoru te kako će se vratiti za dva do tri tjedna. Moj suprug je nogometaš koji ne igra u RH, ne igra čak niti na istom kontinentu, što je itekako javno poznato. Upravo zbog toga, on jednostavno nije u mogućnosti dolaziti u RH kako bi saznao je li netko odradio svoj posao napokon, posebno u ovo doba kada su putovanja maksimalno otežana. Nisam mogla ja preuzeti, jer su inzistirali da on dođe osobno. Bez ikakvih upozorenja, našli smo se na listi poreznih dužnika, iako smo u nekoliko navrata tražili informaciju o iznosu koji je potrebno platiti te čak i osobno dolazili u Poreznu upravu kako bismo to riješili prije nego što napustimo Hrvatsku", napisala je tada ogorčena Marta, dodavši da je vidljivo da nikakvih drugih dugova nemaju.

Linker
19. travanj 2024 01:38