OGOLILA DUŠU

Nepobjediva glazbena diva: U intervjuu za Oprah Adele odgovorila na najosobnija pitanja: ‘Mnoge noći sam provela jecajući‘

Uoči objave njezinog dugo čekanog albuma ‘30‘, prvog poslije šestogodišnje pauze i povratka na glazbenu scenu, britanska pop diva odgovorila je kraljici talk showa na najosobnija pitanja u intervjuu koji će CBS objaviti u nedjelju, 14. studenog.

Nije slučajno da je baš kraljici talk showa Oprah Winfrey pripala čast da joj pop diva Adele otvori dušu u prvom televizijskom intervjuu otkako je najavila povratak na glazbenu scenu. Ako itko može navesti samozatajnu Britanku da progovori o svojoj nevjerojatnoj tjelesnoj preobrazbi, razvodu, borbi s izazovima na osobnoj te profesionalnoj razini, onda je to televizijska veteranka čija pitanja pogađaju 'u sridu' i gotovo uvijek omoguće gledateljima 'prilazak' slavnoj osobi bliže nego ikada prije.

Razgovor je snimljen u vrtu (scenografija jako nalikuje onoj iz intervjua Meghan i Harryja koji je pratilo 17 milijuna gledatelja), emitirat će se u nedjelju, 14. studenog na CBS-u pod nazivom “Adele One Night Only”, a povod je objava dugo čekanog albuma pjevačice 19. studenog pod nazivom “30”, prvom poslije šestogodišnje pauze.

image

U intervjuu je britanska pop diva odgovorila na najosobnija pitanja.

CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Riječ je o njezinoj glazbenoj ispovijesti poput dosadašnjih studijskih albuma.

Kao posebna najava novog nosača zvuka emitirat će se i dvosatni specijalac tijekom kojeg Adele izvodi mini-koncert snimljen u Griffith Observatoryju u Los Angelesu, pa će gledatelji imati priliku čuti njezine nove pjesme ali i bezvremenske hitove među kojima su "Rolling In The Deep", "Skyfall" te "Someone Like You".

U nedavno objavljenom teaseru za razgovor s Oprah (67) dive su se smjestile u vrtnoj garnituri. Adele je u bijelom, čime je naglasila istesanu liniju, dok je voditeljica odabrala komplet boje bjelokosti.

"Zašto koncerte uvijek započinjete s pjesmom "Hello"?", upitala ju u najavi Oprah.

"Ne bi baš bilo dobro da je otpjevam usred seta. Bilo bi čudno, zar ne?", odvratila je 33-godišnja kantautorica kroz smijeh.

Čitajte i: Adele se boji iste sudbine koja je zadesila Amy Winehouse: ‘Oduvijek sam imala prisni odnos s alkoholom'

Premda sad izgleda senzacionalno, dobro je raspoložena i puna elana, donedavno se osjećala sve samo ne dobro, o čemu je progovorila na društvenim mrežama. Naime, nedavno je uz naslovnicu novog albuma u intimnoj objavi otkrila da joj je razvod od američkog poduzetnika Simona Koneckija (47), s kojim ima sina Angela (9), poslužio kao inspiracija.

Priznala je kako je mnoge noći provela jecajući, iscrpljena tugom pokušavajući se pomiriti s raspadom braka.

"Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovime prije gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i dosljednost kako bih se osjećala sigurnom, baš kao i uvijek. Pa ipak, svjesno, a možda i voljno, bacila sam se u labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja. Naučila sam brojne istine o sebi. Maknula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove. Otkrila sam neke doista korisne i zdrave materijale s kojim bih mogla započeti, ali sam i osjećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj stari, dobar osjećaj. Nikad u životu nisam se osjećala ovako mirno", objavila je.

Čitajte i: Adele napokon o razvodu i novoj ljubavi: Prvi intervju nakon pet godina bit će zabilježen u povijesti

Velika podrška najbolje prijateljice

Dodala je kako je ispovjedni nosač zvuka bilo njezino 'pitanje života ili smrti' tijekom najturbulentnijeg perioda u životu. Na sreću, dok ga je stvarala, nije bila posve sama. Posjećivala ju je odana prijateljica. Jednom prilikom došla joj je s bocom vina i hranom kako bi je razveselila. Ostala je s njom cijelu noć i grlila ju je dok je nezaustavljivo jecala. Opisala je tu osobu kao anđela koji bi došao po nju i odveo je van u šetnju po dozu vitamina D, usprkos njezinom opiranju.

"Samo bi se ušuljala i ostavila mi časopis, masku za lice i malo soli za kupanje. Htjela je da se osjećam voljenom i pri tome me podsjetila ne samo koji je mjesec već i na važnost brige o sebi. Provjeravala me je i obilazila čak i kada sam se ja prestala javljati jer sam postala toliko prožeta vlastitom tugom. Od tada sam mukotrpno sastavljala svoje srce i ovaj album pripovijeda o tom procesu. Dom je tamo gdje je srce", zaključila je Adele u dirljivoj objavi.

Linker
18. travanj 2024 22:02