‘moj svemir‘

Neonski zelena haljina za raskošnu zabavu: Ana Čagalj proslavila okrugli rođendan, suprug Jole puca od romantike

Naveliko se slavilo ovoga četvrtka u Splitu u obitelji glazbenika Joška Čagalja. Njegova supruga Ana proslavila je 40.rođendan, a on je tim povodom bio vrlo romantičan.

-Moj svemir. Sretan rođendan, ljubavi - napisao je pjevač Joško Čagalj Jole (49) supruzi Ani povodom njezinog 40. rođendana koji je proslavila u njihovom rodnom Splitu na fešti koju su pripremili za prijatelje. Ana je na zabavi zablistala u neonski zelenoj sako haljini – modelu koji je iznimno popularan kod ljubiteljica mode posljednjih godina, a uz to je kombinirala roze štikle koje se vežu oko gležnja.

Sve okupljene posebno je oduševila torta na kat koju je krasila zlatna kruna ukrašena slovom A te natpisom "Žena, majka, kraljica". Ana se pohvalila da joj je čestitke uputio i Halid Bešlić koji je zapjevao svoju pjesmu „Taman je”.

-Odletjele 30-e, dobrodošle 40-e! B-day girl- napisala je Ana pokraj fotografije na kojoj pozira sa svojim najdražima, suprugom i njihovo četvero djece: kćerkama Ivom, Emom i Tijom te malenim Ivanom Lukom.

Par je u lipnju proslavio 15. godišnjicu braka, a romantični Jole suprugu je iznenadio poklonom za pamćenje – putovanjem u London o kojem on i Ana dugo sanjaju. Tim se povodom Jole prisjetio jedne pikanterije s početka njihove ljubavne priče. Iako su se jedno drugome svidjeli na prvi pogled, splitski je pjevač neko vrijeme mislio da Anu ne zanima.

Stigla četvrta beba: Nakon tri kćeri stigao sin u obitelj splitskog glazbenika

-Krivo sam upisao njezin broj mobitela. Ni danas ne znam čiji je to bio broj, jer mi pozivi nikada nisu bili uzvraćeni. Srećom pa sam sreo našeg zajedničkog prijatelja i tako smo se ponovno povezali- ispričao nam je Jole nedavno.

Otkrili su tada i koja je tajna njihovog braka. Jole je kazao da je njegova Ana „wonder women” koja sama vodi kućanstvo i brine o njihovo četvero djece, a ona je istaknula kako je najjači ljubavni začin u slobodnim vikendima. -Kako Jole gotovo svaki vikend negdje nastupa, rijetko smo te dane skupa. U početku braka sam ga i znala pratiti, no otkako imamo djecu ne mogu. U ta dva dana malo se odmorimo, ali i zaželimo jedno drugoga - priznala nam je kroz smijeh Ana Čagalj.

Jolina supruga Ana otkrila da je svekar jedva izdržao četiri dana s djecom: 'Ja ti to više ne mogu'

Linker
23. travanj 2024 08:59