SLATKA OBITELJ

Neodoljivi Ronaldovi blizanci raznježili su pola svijeta

Fotografija na kojoj nogometni mađioničar Cristiano Ronaldo i njegov stariji sin, sedmogodišnji Cristiano Ronaldo Jr, u naručju drže svaki po jednu bebicu, rastopila je srca milijuna obožavatelja slavnog nogometaša.

Pet je dana prošlo otkako je Portugalac Cristiano Ronaldo prvi put pokazao svoje blizance, kćerkicu i sina. Učinio je to na dirljiv način, odmah nakon izgubljene utakmice od Čilea.

Tada se oglasio na svom Instagramu fotografijom na kojoj svoje blizance drži na rukama, svakog s jedne strane, što je raznježilo njegovih gotovo osam milijuna pratitelja! 'Bio sam na usluzi reprezentaciji, kao i uvijek, tijelom i dušom, iako su mi rođena dva sina. Nažalost, nismo uspjeli ostvariti glavni sportski cilj, ali siguran sam da ću nastaviti uveseljavati Portugalce. Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza i reprezentacija pokazali su danas stav koji me dirnuo i neću ga zaboraviti. Sretan sam što ću napokon biti kod kuće sa svojom djecom, prvi put', napisao je uz prvu fotografiju s blizancima.

Mateo i Eva slatka su imena, i tradicionalna, koja je Ronaldo dao svojoj djeci koju mu je rodila surogat majka. Prvom djetetu dao je pak je pak ime Cristiano Ronaldo Jr, a danas ima sedam godina.

Sedmogodišnjak tako pomaže ocu oko brige za bebice, uz vojsku drugih 'pomagača' koji su im na usluzi, naravno, a to su prije svega Ronaldova majka, sestra i djevojka Georgina Rodriguez. Najnovija Ronaldova fotografija na Instagramu, na kojoj pozira sa starijim sinom, a oboje u naručju drže po jednu bebu, rastopila je srca milijuna ljudi koji nisu odoljeli kliknuti na 'like'.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Linker
24. travanj 2024 21:49