Getty Images for Huggies
OD POČETKA U BAZENU

Neodoljive fotografije tate i sina: Vesela brčkanja na bazenu

Američki plivač Michael Phelps napokon uživa u mirovini iz koje se već jednom i vratio. Nakon Olimpijskih igara u Londonu poručio je svima da je gotov, ali nije znao što i kako - bez plivanja. Pa se vratio i lani na igrama u Rio de Janeiru postao najokićeniji olimpijac na svijetu te još jednom rekao zbogom natjecanjima, ali ovog puta nema povratka. Naime, sada se želi posvetiti svojem jednogodišnjem sinu Boomeru na kojeg je neizmjerno ponosan.

A baš kao i njegov otac, Boomer Robert Phelps obožava vodu. Kada je imao samo mjesec dana Michael je svojeg sina već unio u bazen i od tada rijetko koji mjesec prođe a da njih dvojica ne uživaju zajedno u onome što je Amerikancu obilježilo život. Upravo zbog velike ljubavi prema plivanju, slavni olimpijac je pokrenuo zakladu u sklopu koje je organizirao sat plivanja "Huggies Little Swimmers" za one najmlađe. Želio je roditeljima pokazati najbolji način za upoznavanje djeteta s vodom, a u tome su mu se pridružili njegov Boomer, koji je gotovo profesionalac, i njegova supruga Nicole Johnson.

NEW YORK, NY - AUGUST 21:  Nicole Phelps, Michael Phelps and Boomer Phelps attend the Huggies Little Swimmers Swim Class with Michael Phelps and family on August 21, 2017 in New York City.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for Huggies)
Getty Images for Huggies

Trojac se zabavljao u bazenu okružen brojnim roditeljima i bebama, a fotografi su uspjeli uhvatiti trenutke u kojima ponosan Phepls uživa sa svojim sinom koji se najbolje osjećao kada je "plivao" na očevim leđama.

NEW YORK, NY - AUGUST 21:  Boomer Phelps and Michael Phelps attend the Huggies Little Swimmers Swim Class with Michael Phelps and family on August 21, 2017 in New York City.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for Huggies)
Getty Images for Huggies

U nedavnom intervjuu Michael je priznao kako sada, u svojoj plivačkoj mirovini, samo želi uživati sa sinom te da mu je u potpunosti nebitno hoće li krenuti njegovim koracima.

- U bazenu sam prošao kroz svašta. Nekad sam volio plivanje, nekad mrzio. Ako će on željeti ostvariti sportsku karijeru, odlično. Ali ne planiram ga na to poticati. Smatram da guranjem djeteta u određenom smjeru samo napraviš suprotno - izjavio je bivši plivač koji je na pet olimpijskih natjecanja osvojio čak 23 zlatne medalje.

NEW YORK, NY - AUGUST 21:  Boomer Phelps and Michael Phelps (L) attend the Huggies Little Swimmers Swim Class with Michael Phelps and family on August 21, 2017 in New York City.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for Huggies)
Getty Images for Huggies

Linker
25. travanj 2024 02:29