ovo nismo očekivali

Nema više nade: Seksi vojvoda iz ‘Bridgertona‘ šokirao obožavatelje vrlo razočaravajućim vijestima

Engleski glumac Regé-Jean Page konačno je progovorio o šuškanjima da će se vratiti u popularnu seriju.

Druga sezona popularne Netflix serije 'Bridgerton' stigla je u proljeće ove godine, a obožavatelji su mogli pratiti dinamiku vikonta Anthonyja Bridgertona i Kate Sharme koji se isprva ne podnose, a onda se zaljube. Iako su njih dvoje oduševili gledatelje, svejedno su bili razočarani nepojavljivanjem vojvode od Hastingsa Simona Basseta kojeg je u prvoj sezoni utjelovio Regé-Jean Page.

image

Simone Ashley i Jonathan Bailey kao Kate Sharma i Anthony Bridgerton.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Unatoč tome što nije bio dijelom druge sezone, počelo se šuškati da će se šarmantni vojvoda ponovo pojaviti u trećoj sezoni, čije bi snimanje trebalo početi ovog ljeta.

Kako bi smirio nervozu fanova, Page se osvrnuo na šuškanja, rekavši ono što nitko nije očekivao.

Regé je iznenadio svoje pratitelje na Instagramu kada se tijekom Tjedna mode u Milanu ponovno susreo s kolegom iz serije, Jonathanom Baileyjem. "Dečki su se vratili u grad", napisao je ispod fotografije koju su fanovi pohvalili, no većinu njih je zanimalo samo jedno - hoćemo li ponovno na malim ekranima gledati vojvodu od Hastingsa.

Čitajte i: Što nas čeka u trećoj sezoni Bridgertona: Netko će izgubiti glavu zbog 'pepeljuge'

"Ne, ne vraćam se u seriju. Te glasine su izmislili mediji. Ali imali smo najbolji i najotmjeniji ponovni susret te smo nadoknadili vrijeme uz izvrsnu talijansku kavu i sunce", odgovorio je Page fanovima koji su iskazali svoje razočaranje ovim odgovorom. Mnogi od njih poručili su mu da im je "slomio srce" i mole ga da se vrati u seriju.

image

Nicola Coughlan kao Penelope Featherington.

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Treća sezona hit serije fokusirat će se na ljubavnu priču Lady Whistledown, odnosno Penelope Featherington i njezinog prijatelja Colina Bridgertona. Tijekom prve dvije sezone, Penelope krije svoju ljubav prema Colinu, no pred kraj druge sezone čini se da Colin počinje vidjeti Penelope drugim očima, jer shvaća da je ona uvijek bila uz njega.

Potvrđeno je da će Bridgerton imati i četvrtu sezonu, a snimat će se i spin-off kraljice Charlotte o njezinom životu i vladavini.

Linker
15. travanj 2024 00:49