ZAJEDNIČKO DRUŽENJE

Nema toga što njoj ne stoji: Latino diva zna kako nositi maksi haljinu-košulja

I dok smo je navikli gledati u profinjenoj eleganciji, tek rijetki znaju kako pop zvijezda izgleda u sasvim običnoj šetnji. Elegantna ili ležerno odjevena, pjevačici gotovo uvijek polazi od ruke izgledati fantastično!

Američka latino diva Jennifer Lopez, prošetala je sa svojom kćeri tinejdžericom ulicama Kalifornije u proljetnom izdanju pa ukrala sve poglede prolaznika. Inače, prema izvješću časopisa Forbes Lopez je deveta najbogatija žena na svijetu, a njeno bogatstvo procjenjuje se na 110 milijuna dolara. Pažnju plijeni gdje god se pojavi, a mnogi se pitaju koja je tajna njezinog besprijekornog izgleda u pedesetima. Odgovor je vrlo jasan, a i sama diva gotovo uvijek ističe da svoj izgled osim odličnim genima pripisuje redovitom vježbanju. Jednostavno što god da odjene, postaje glavna zvijezda u prostoriji te ukrade svu pažnju na prestižnim dodjelama poput Oscara i Grammyja.

Ovog puta u šetnji sa svojom 14-godišnjom Emmom odjenula je maksi haljinu-košulju s tropskim motivima koja je savršena za proljetnu sezonu. Cijeli outfit upotpunila je otvorenim sandalama na petu i okruglim sunčanim naočalama, dok je nosila žutu heklanu torbu.

U međuvremenu, malena Emme je bila potpuno usredotočena na mobitel dok je hodala pored svoje slavne majke i slušala glazbu. Odjenula je tamni džemper, traperice i crno bijele tenisice, po čemu je i prepoznatljiva.

Čitajte i: Jennifer Lopez o velikoj novosti u svom životu: ‘Nitko nije bio više iznenađen od nas‘

image

Jennifer Lopez u šetnji s kćerkicom Emmom

STOIANOV-MAX/LOPEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Po svemu sudeći J.Lo često provodi svoje vrijeme s kćerkicom i 14-godišnjim sinom Maxom, a skrbništvo dijeli s bivšim suprugom Marc Anthonyjem s kojim je bila u braku deset godina, u periodu od 2004. do 2010. godine. U posljednje vrijeme, blizanci su se posebno zbližili s Benom Affleckom otkako se njihova majka pomirila s bivšim zaručnikom. S druge strane, pjevačica se također trudi održati odnose s njegovom djecom iz bivšeg braka s glumicom Jennifer Garner, 16-godišnjom Violetom, 13-godišnjom Seraphinom i 10-godišnjim Samuelom. Cijela se obitelj odlično slaže pa zajedno idu na brojne zabavne aktivnosti.

image

Jennifer Lopez ulicama Kalifornije

STOIANOV-MAX/LOPEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jennifer Lopez ponovno se udružila s D&G, rezultat je jednostavno fenomenalan

Podsjetimo, javnosti su Affleck i Lopez poznati i kao Bennifer, a njihova veza raspala se prvi put još u mladosti kada joj Affleck poklonio dijamantni prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara. Pjevačica je u medijima svog tadašnjeg zaručnika nazivala "onim pravim", a vjenčanje, koje je trebalo biti održano 14. rujna 2003. godine, otkazano je samo nekoliko sati prije početka. Mnogi obožavatelji se nadaju da će ovog puta njihova ljubavna priča ipak imati happy end.

Linker
19. travanj 2024 17:53