tata od formata

Neki sasvim drugačiji život: George Clooney napušta glumačku karijeru?

Poznati holivudski glumacoduševljen je čarima obiteljskog života, u kojima uživa sa suprugom Amal i njihovim trogodišnjim blizancima. U članku pod nazivom “George: My Life As A Dad" otkriva kako postoji mogućnost da se ‘zaposli‘ kao tata na puno radno vrijeme.

Glumac George Clooney crveni bi tepih uskoro mogao na duge staze zamijeniti puzzlama za igranje.

Zvijezda filmova "Ocean's 11" i "O, brother, where art thou", rado priča o obiteljskom životu, a u članku pod nazivom “George: My Life As A Dad”, dao je naslutiti da bi se mogao povući iz glume, pišu strani mediji.

Da više od svega uživa u očinstvu, zaključio je za vrijeme pandemije, jer cijele dane provodi s Amal i trogodišnjim blizancima, što mu je postalo prioritet.

59-godišnji glumac navodno prijateljima često govori kako razmišlja da se ostavi glume i posveti isključivo obitelji. Nedavno je progovorio i o svojoj supruzi Amal te izjavio kako joj se neizmjerno divi jer je, uz uspješnu odvjetničku karijeru, vrlo snalažljiva u kućanskim poslovima.

image
George Clooney po cijeli dan pere suđe, i u tome uživa
SOPA IMAGES/DDP USA/PROFIMEDIA

Bivši najpoželjniji neženja Hollywooda otkrio je i kako izgleda njegov dan s djecom.

"Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima", izjavio je: "Operem dvije, tri mašine veša dnevno, a suđe perem tijekom cijelog dana jer su nam djeca pravi mali praščići. A djecu s vremena na vrijeme morate i okupati…Čak sam ošišao sina, no to je ispalo veoma loše. Ali, njemu će kosa brzo narasti. Supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem prekrasnu dugu kosu naše kćerkice".

Linker
20. travanj 2024 01:28