iz njegovog ormara

Neki novi look: Hailey Bieber se odvažila na nesvakidašnji outfit i - briljirala

Supruga pjevača Justina Biebera poznata je po svom odličnom stilu - svaki trend nosi s lakoćom, a čak i kad bira netipične odjevne komade, svojim nonšalantnim stavom i smislom za poigravanje bojama i duljinama, bez greške ‘skuplja‘ modne bodove.

Priču o oversized kaputu, Hailey Bieber ovim je outfitom podigla na novi nivo.

Supruga pjevača Justina Biebera na crvenom tepihu obožava nositi pripijene toalete s prorezima koji otkrivanju njezinu vitku liniju, no njezina "modna snaga" leži upravo u casual outfitima koje nosi kad obavlja svakodnevne poslove po Los Angelesu ili šeće sa slavnim suprugom.

image
Mlada manekenka na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih djevojaka Los Angelesa
FOTOGRAFIJE: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Dnevni stil Hailey Bieber idealan je prikaz moderne kalifornijske cure koja je opuštena i bezbrižna, a tek detaljima pokazuje da itekako prati što je u trendu.

U ormaru ove 24-godišnjakinje tako prevladavaju biciklističke hlačice koje nosi uz oversized sportske majice, tajice i jednobojni topići, a najdraža su joj kombinacija traperice, odrezana majica i maksi kaput.

image
Hailey Bieber obožava maksi kapute
FOTOGRAFIJE: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Proteklog tjedna odvažna Hailey prošetala je u kombinaciji koja bi se mogla opisati kao "spoj nespojivog" te pokazala da ponekad treba jednostavno uživati u modnoj igri i ne opterećivati se pravilima.

Kao iz njegovog ormara

Uz donji dio obične, bijele pamučne trenirke, Hailey je odjenula jednostavnu crnu majicu bez rukava, a preko svega prebacila nekoliko brojeva prevelik muški kaput kojem je morala podvrnuti rukave.

image
Tajna je u savršenom spoju neutralnih nijansi
GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovaj simpatičan outfit 171 centimetar visoka manekenka "začinila" je must-have komadom street style odijevanja - bijelim tenisicama brenda Nike, u kultnim modelu Air Force 1 te sunčanim naočalama u stilu osamdesetih.

image
Uz oversized kaput Hailey je odijenula - trenirku
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Neočekivano i nonšalantno, baš za sve pohvale.

Linker
25. travanj 2024 15:46