Dogodi se

Nekadašnji ‘prvi reket svijeta‘ napokon može odahnuti: Supruga će mu sad sigurno sve oprostiti

Zbog nevjerojatne situacija koja mu se dogodila prije nekoliko dana, Škot je imao problema kod kuće... Na sreću, situacija se razriješila brzo i potvrdila kako je njegova priča bila istinita.

Bivši prvi igrač svijeta, Škot Andy Murray (34), napokon može odahnuti. Nakon što su mu vraćeni vjenčani prsten i tenisice koje mu je netko ukrao prije njegova prvog meča na teniskom turniru u Indian Wellsu, više neće morati uvjeravati suprugu u istinitost priče koja mu se desila.

Tenisač u problemima: Andy Murray više ne nosi vjenčani prsten i to zbog neočekivanog incidenta

Podsjetimo, Škotu su nakon treninga ukrali tenisice na čijim vezicama uvijek pričvršćuje vjenčani prsten. Ostavio ih je ispod automobila, jer su jako smrdjele. No, netko mu ih je ukrao. Nakon što je putem Instagrama zatražio pomoć u pronalasku otuđenih stvari, tenisice i prsten su mu neočekivano brzo vraćeni.

"Bilo bi lijepo kad biste ovo podijelili i pomogli mi da pronađem vjenčani prsten", zatražio je putem društvenih mreža, Instagrama i Twittera 34-godišnji osvajač tri grand slam turnira.

No, kako su predmeti brzo vraćeni Murray je na Instagramu objavio videosnimku u kojoj se najprije zahvalio svima koji su mu pomogli u potrazi za tenisicama, rekao da je imao neke razgovore sa sigurnosnom službom hotela, a zatim je pokazao da je dobio tenisice s prstenom na vezicama.

"Biste li mi vjerovali? Još uvijek smrde, ali su vraćene. I vjenčani prsten se vratio i opet sam dobro sa suprugom. Idemo!", rekao je Murray.

A kako je nakon krađe izjavio da kod kuće zbog toga ima problema, sada može odahnuti. Njegova supruga Kim Sears, s kojom se nakon devet godina veze vjenčao 2015. godine u rodnom Dunblaneu u Škotskoj, vjerojatno sada vjeruje u njegovu verziju priče.

Linker
15. travanj 2024 07:32