Profimedia, Backgrid Australia
reakcije su ga rastužile

Ne žele Thora za susjeda: Stanovnici se bune zbog luksuzne vile slavnog glumca

Slavni glumac poznat po ulozi Marvelovog superheroja Thora uskoro se sa suprugom planira useliti u nevjerojatnu vilu koja se gradi posljednje dvije godine. Ipak, susjedi nisu oduševljeni te su otvoreno izrazili nezadovoljstvo novim budućim susjedima.

Luksuzna vila u australskom Byron Bayu gradi se već nekoliko godina i vrijedna je oko 9 milijuna dolara. Chris Hemsworth (35) i njegova supruga, španjolska manekenka Elsa Pataky (42) vesele se novom domu, no istu radost ne dijele njihovi budući susjedi.

Naime, lokalno stanovništvo negoduje zbog izgradnje velike vile koja, kako kažu, izgleda poput supermarketa i narušava njihovu inače malu i mirnu zajednicu. Na Facebooku je pokrenuta i stranica gdje su stanovnici ostavili svoje negativne komentare.

"Baš super način za minimalistički život. Kakve će ovo ostaviti posljednice na okoliš?", "Izgleda poput novog supermarketa", neki su od komentara korisnika.

Par zajedno ima kćer India Rose (6) i blizance Tristana i Sashu (4). Obitelj su odlučili podizati u malenom Byron Bayu 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su građevinsku dozvolu za izgradnju luksuzne vile koja će na krovu s kojeg puca pogled na ocean imati bazen i spa zonu, dok će interijer činiti teretana, sauna, šest spavaćih soba i brojne ostale raskošne prostorije i sadržaji. Prostire se na nekoliko katova i u prirodi i zelenilu se zaista ističe.

View this post on Instagram

Love love love always and forever! #youalwaysmakemelaugh love you

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

"Slavni su oduvijek voljeli ovo područje, a Hemsworthi su visokoprofilirana obitelj koja će ovom kraju dati novo značenje, a postat će i poznata lokacija cijelom svijetu", rekla je Nerida Conisbee, agentica za nekretnine koja smatra da će njihovo doseljavanje za sobom povući i rast lokalnog gospodarstva.

Glumac i supruga razočarani su negativnim komentarima na koje su naišli te su izjavili kako ih je cijela situacija rastužila, osobito komentari da nekretnina izgleda poput zatvora ili bolnice.

Byron Bay, AUSTRALIA  - Chris Hemsworth, Elsa Pataky and their children enjoy a day at the beach in Byron Bay., Image: 392045913, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid Australia
Profimedia, Backgrid Australia

"Posljednje što su Chris i Elsa željeli je uznemiriti susjede. Sve ovo im zadaje glavobolje jer su u ovo ušli s dobrim namjerama i nisu željeli nekoga uznemiravati. Žao im je što su ljudi toliko negativni, no ipak se vesele svom novom domu", kazao je izvor blizak paru.

Chris i Elsa vjenčali su se 2010. godine i slove za jedan od holivudskih parova čiji je brak skladan i odolijeva teretu slave koja je često razlog zbog kojeg velike ljubavi slavnih propadaju.

Linker
16. travanj 2024 17:02