Krenula dalje

Ne skida osmijeh s lica! Ivana Paradžiković napravila prvi ‘javni‘ korak nakon odlaska s Nove TV

Iako je dosta iznenada otišla iz emisije koju je tako strastveno uređivala i vodila, jedna od omiljenih voditeljica ne klone duhom. Svoj 40. rođendan proslavila je s osmijehom i jednom simpatičnom promjenom.

Novinarka Ivana Paradžiković nedavno je raskinula ugovor s Novom TV i tako otišla s mjesta voditeljice i urednice emisije "Provjereno". Njezin odlazak je fanovima emisije i nje same ostavio gorak okus u ustima, a mnogi od njih su se na društvenim mrežama prijetili da neće više gledati "Provjereno" ako ga Ivana ne vodi.

Čitajte i: Ivana Paradžiković otišla s Nove TV, vijest nam je potvrdio njezin odvjetnik: 'Raskid ugovora bio je sporazuman'

Ipak, vrijeme je da se krene dalje, a prvi korak k promjeni Ivana je već obavila. Naime, na svom Facebook profilu, promijenila je profilnu fotografiju i to na svoj 40. rođendan.

Odjevena u crnu traper košulju, izgleda sjajno, a na licu joj osmijeh kao i uvijek. Ispod fotografije njezini su joj prijatelji napisali brojne čestitke. Ipak, Ivana je samo na Facebooku promijenila fotografiju, no na svom Instagram profilu ništa nije mijenjala. Zadnji put je tamo nšeto objavila 21. ožujka.

Čitajte i: Ivana Paradžiković o danima koji se ne zaboravljaju: ‘Na današnji dan, moja je obitelj bježala‘

Inače, mnogi su se počeli pitati što se događa kada se Ivana tri tjedna nije pojavila u "Provjerenom". Emisiju je umjesto nje vodila reporterka Ema Branica, dok je urednik postao reporter Mato Barišić.

Šuškalo se da je Ivana otišla s Nove TV nakon 15 godina, a to nam je potvrdio i njezin odvjetnik.

"Mogu vam potvrditi da su vijesti točne, raskinuli smo ugovor s Novom TV. Raskid ugovora bio je sporazuman i na obostrano zadovoljstvo", rekao je za Gloria.hr zagrebački odvjetnik Pavličić Bekić.

Linker
23. travanj 2024 13:55