Maja Jurović / Hanza Media
FOTKE SVE GOVORE

Ne čudi što je Maja Šuput pala na šarm Nenada Tatarinova - sve je manje ovakvih kavalira

Da je sretna i zaljubljena zagrebačka pjevačica Maja Šuput otkrila je sredinom studenog - njezino srce osvojio je hotelski menadžer Nenad Tatarinov. A da im u zajedničkom životu zaista cvjetaju ruže otkrivaju i fotografije s koncerta 'Želim život' gdje se Nenad ponio kao pravi kavalir - cijelu večer 'skakutao' je oko svoje drage te joj pridržavao bundu i torbicu

"Bio je to rezultat intenzivnog druženja i uživanja u zajedničkim trenucima. Toliko smo se zbližili da mi je Šibenik postao baza iz koje sam putovala na koncerte, a Nenad me pratio kad god je mogao" kazala je o početku romanse, u razgovoru za magazin Gloria, zagrebačka pjevačica Maja Šuput (38). Naime, od ljeta je, nakon dugog perioda soliranja, u vezi s generalnim direktorom u D-Resortu Šibenik, luksuznom hotelskom kompleksu u vlasništvu turske Doğuş Grupe, Nenadom Tatarinovom (34).

Maja Jurović / Hanza Media
Maja Šuput i Nenad Tatarinov na humanitarnom koncertu i akciji Želim život

Davor Matota / Hanza Media
Maja Šuput i Nenad Tatarinov poznaju se dvije godine, a u vezi od ljeta

"Jako sam izbirljiva i zato sam sve te silne godine prije Nenada bila sama. Znala sam što želim i sad sam to pronašla. Nenad me privukao i zato što je vrlo slobodan u izražavanju emocija. Neki ljudi igraju igrice i ne žele otvoriti karte, a on je vrlo topao i odmah mi je rekao što osjeća. Pritom je ostvaren na svim poljima pa ne mora glumatati" otkrila je glazbenica, koja s odabranikom već uživa u životu udvoje.

Maja Jurović / Hanza Media

Maja Jurović / Hanza Media

Maja Jurović / Hanza Media

Za prvi zajednički izlazak, nakon objave ljubavi, par je odabrao humanitarni koncert i akciju 'Želim život' u organizacije Zaklade Ana Rukavina i Nove TV, na kojem je pjevačica i nastupila. Prije nego što se popela na dobro poznati teren - pozornicu, i to u šljokičastoj toaleti, odličnoj raspoloženoj članici žirija emisije Supertalent, sreću je poželio četiri godine mlađi odabranik, na najbolji mogući način - vrućim poljupcima.

Maja Jurović / Hanza Media

Maja Jurović / Hanza Media

Nakon što je zabavila publiku okupljenu na trgu bana Josipa Jelačića, Tatarinov ju je, poput pravog džentlmena, pokraj pozornice dočekao s bundom i čestitao na nastupu. Prije nego što se s dečkom povukla u toplinu kavane Johann Franck, razdragana pjevačica obožavateljima je podijelila autograme.

Maja Jurović / Hanza Media

Linker
15. travanj 2024 13:40