Nataša Janjić Medančić
 Bruno Konjevic / Hanza Media
sreća je na moru

Nataša Janjić Medančić blista u trudnoći, a mnogi joj poručuju: 'Ti bi trebala stalno biti trudna'

Slavna glumica u blaženom stanju nakon potresa u Zagrebu pronašla je mir u kraj mora gdje uživa u izolaciji s obitelji...

"Konačno more. Nasukala sam se na obalu kao brod", poručila je glumica Nataša Janjić Medančić kraj fotografije uz more gdje se vidi njezin trudnički trbuščić, a njezini prijatelji i kolege su je obasipali komplimentima. "Ti bi trebala stalno biti trudna koliko ti stoji", "Prelijepa"… "Nikad ljepša", a uključila se i kolegica Leona Paraminski s komentarom "Blistaš".



U kolovozu će glumica roditi djevojčicu i tako proširiti svoju obitelj. Sa suprugom Nenadom Medančićem u veljači 2019. dobila je sinčića Tonija, a za uskoro stiže i djevojčica. Sretnu vijest je glumica objavila na vrlo originalan način.

"Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala... U kolovozu nam stiže djevojčica! Valentinovo u našoj kući može početi", napisala je Nataša koja je nakon što joj je u potresu stradao stan u središtu Zagreba mir pronašla u Istri.

Ljubavna priča Nenada i Nataše počela je tajanstveno, glumica je sve čuvala privatnim i intimnim, a kada je veza otkrivena, Nataša je otkrila da misli kako je konačno pronašla onog pravog. Fatalno su se i brzo zaljubili. Krajem 2018. otkriveno je sve - Nataša i Nenad objavili su da čekaju sina, a tajno su se i vjenčali. Idilu je upotpunio sin, koji se rodio u veljači, a sada će 2020. pamtiti po djevojčici.

instagram


Pročitajte i:


I poznati zbrajaju štetu: 'Ostani doma, ako imaš gdje. Dobro smo, zidovi su popucali'

Ne smetaju im gužve na Adventu: Zabundani poznati domaći supružnici solo obišli grad

John Pavlish predstavio virtualnu izložbu u kojoj glavnu ulogu igra 11 poznatih glumica

Linker
20. travanj 2024 09:19