Damian Denona
nostalgija

Natali Dizdar nedostaju putovanja: Dok je u Zadru, mašta o drugim mjestima

Glazbenica Natali Dizdar sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila fotku u kupaćem kostimu. Pjevačica se s nostalgijom prisjetila putovanja na Tajland.

"Sanjarenje", napisala je pjevačica Natali Dizdar uz fotku na kojoj pozira na plaži u dvodijelnom crvenom i bijelom kupaćem kostimu i gornjem dijelu trenirke. "Glas - savršen, tijelo - savršeno, odabir mjesta za odmor - savršen", stoji u komentaru kraj fotografije koja budi nostalgiju za putovanjima.

instagram
Natali Dizdar snima spot za pjesmu 'Slobodna'

Iako se ova poznata zadarska pjevačica uvijek trudila ljubavni status čuvati od očiju javnosti nije tajna da Natali Dizdar već dvije godine ljubi Francuza koji živi u New Yorku.

"Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to, idemo na jedrenje. Malo spot, malo privatno i tako", izjavila je Natali za In Magazin koja će uskoro dobiti diplomu iz psihoterapije, a s njom ima velike planove.

Početkom godine Natali je predstavila svoj romantični stan u Zagrebu koji je prepun je detalja. Natali ga je opisala kao retro, minimalističan, osoban, topao, dom." Stan sam zapravo tražila godinama, a najvažnije joj je bilo da stan ima visoke stropove, i da je stan na drugom katu i to je i dobila. Suradnja s prijateljem koji je sjajno poznaje bila je suradnja iz snova", rekla je Natali.

Sanja Bistričić
Natali je početkom godine kupila stan...

"Obožavam svoju dnevnu sobu, ljudi se osjećaju kao doma kad dođu, a stan mi je u zadnje vrijeme kao kolodvor što se tiče druženja i različitih kombinacija ljudi. U kuhinji se uvijek nešto reže, kuha, sprema, tako da sam možda najčešće tamo, a i lijep mi je pogled na zapad kroz mali prozor u kuhinji, pogotovo u kasno popodne", zaključila je.

Čitajte i:

Natali Dizdar pokazala kako je uredila svoj stan u Zagrebu: 'Obožavam dnevnu sobu'

Natali Dizdar: 'Nisam štedljiva, dok ima ima, kad nema čekam da opet ima'

Leopardica na Zrću: Natali Dizdar kao magnet u ultra kratkoj haljini

Linker
21. travanj 2024 01:23