RASPAD POZNATE ČETVORKE

Nastavci slavnog ‘Seksa i Grada‘ stižu uskoro: Glavni producent otkrio zašto Samanthe nema ni u jednom nastavku

Sada u svojim pedesetima, Carrie, Miranda i Charlotte još uvijek pokušavaju shvatiti kako biti dobri partnerice i prijateljice - uz pomoć nekih novih lica.

Od izvršnog producenta Michaela Patricka Kinga, n​ova Max Original serija koja je nazvana "I tek tako“ (And Just Like That...), nastavak franšize Seks i grad, prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu od komplicirane realnosti života i prijateljstva u tridesetimaima do još kompliciranije realnosti života i prijateljstva u njihovim pedesetima.

Novo poglavlje kultne HBO serije "Seks i grad“, imat će premijeru 9. prosinca na HBO GO-u, kada u ponudu stižu prve dvije epizode. Svakog idućeg četvrtka izlazit će po jedna epizoda, od ukupno njih 10.

No, za sve obožavatelje Seks i grada koji se pitaju kako bi Carrie, Miranda i Charlotte mogle nastaviti bez Samanthe - Michael Patrick King odlučio je konačno otkriti pravu istinu.

Dok fanovi serije vijećaju zašto se Kim Catrall neće pojaviti u novoj sezoni, King je rekao da je nova sezona serije uvijek trebala prikazivati ​​samo trio Carrie Bradshaw, Mirandu Hobbs i Charlotte York.

'Nikad nije bilo u planu da se ona uopće pridruži našem novom timu jer jednostavno više nije htjela glumiti Samanthu dok smo radili treći film', otkrio je King.

image

Carrie Bradshaw nastavlja bez najbolje prijateljice Samanthe.

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Dok je pisan scenarij za treći film, Kim Cattrall (65) je odlučila da ne želi sudjelovati u njemu.

"Ne mogu. Moje srce više nije u tome”, odgovorila je glumica serije 'Kako sam upoznala vašeg oca' jednom korisniku Instagrama 2017. godine koji ju je zamolio da “nađe način” da napravi novi nastavak filma.

image

Carrie i Faca na setu nove serije.

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

“Krenula sam dalje. 61 godina nije 53 ili 41", bile su riječi glumice koja je utjelovila neprežaljenu televizijsku ulogu koju obožavaju generacije žena i muškaraca.

Čitajte i: I tek tako.... Stigao je trailer za nove epizode kultne serije: Carrie i Faca zaljubljeniji nego ikad

Prijateljice na ekranu, u stvarnosti - suprotno

Treći nastavak filma je u konačnici ukinut, a King je shvatio da je malo vjerojatno da će se u bilo kojem projektu vezanom za Seks i grad ikada pojaviti Kim Cattrall, koja je godinama govorila da je s franšizom gotova prije nego što je uopće odbila film. Prije tri godine čak je prozvala svoju kolegicu Sarah Jessicu Parker (56) da je "okrutna".

Iako su na malim i velikim ekranima najbolje prijateljice, glumice Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker već se godina privatno ne podnose. Naime, zvijezde serije, zaratile su se još od početka njezinog snimanja, a svađa među njima kulminirala je prije dvije godine, kada je Kim preminuo brat.

Jessica joj je na Instagramu izrazila sućut, što je Kim razljutilo i na njezin račun je sasula niz uvreda. "Ne trebam tvoju ljubav ni podršku. Nisi moja obitelj, nisi mi prijateljica i pišem ti da ti posljednji put kažem da prestaneš iskorištavati našu tragediju samo da bi sebe prikazala prikazala kao 'divnu osobu'", napisala je u poruci Catrall i time šokirala mnoge obožavatelje serije.

image

Sarah Jessica Parker negira svađu s Kim Catrall.

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Netrpeljivost između njih počela je davne 1998. kada su sa Cyntiom Nixon i Kristin Davis snimale popularnu seriju. Kim je tada bila najveća zvijezda među njima te je imala veliku podršku producenta "Seksa i grada" Darrena Stara. No, kada ga je zamijenio Jessicin prijatelj Michael Patrick King, Kim više nije imala nikog na svojoj strani.

U stranim medijima se tada pisalo kako je Sarah Jessica na setu nepristojna i okrutna prema Kim te je jednom iznajmila kuću za sebe i svoje prijatelje u New Yorku, no Kim tamo nije bila pozvana.

'Samantha Jones ne postoji u njihovim životima. Film je ionako trebao biti stvoren od njihova tri lika', rekla je tad Kim Catrall.

image

Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon.

SHUTTERSTOCK

"Nikad nisam pričala o tome, osim što sam rekla da smo razočarani što ne radimo film. Ali, nikad joj nisam odgovorila, čak ni na stvari koje je rekla o meni koje su me povrijedile. Ne mogu zamisliti nikoga u ulozi Samanthe osim nje. Nije bilo nikakve svađe jer nikad nisam odgovorila na njezine prozivke. Sve je to napuhano. I nikad neću odgovoriti. Ona je rekla ono što je trebala i to je njezina privilegija i pravo", rekla je Sarah Jessica.

Originalna serija, koja se emitirala na HBO-u od 1998. do 2004., prikazivala je kako četiri žene i prijateljice upravljaju prijateljstvom i vezama u svojim tridesetima i četrdesetima.

image

Sarah Jessica Parker i u ovim će nastavcima oduševljavati svojim modnim kombinacijama.

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Sada u svojim pedesetima, Carrie, Miranda i Charlotte još uvijek pokušavaju shvatiti kako biti dobri partnerice i prijateljice - uz pomoć nekih novih lica, uključujući dokumentaristicu i majku troje djece Lisu Todd Wexley koju će utjeloviti Nicole Ari Parker i voditeljicu podcasta Che Diaz koju glumi Sara Ramirez iz Uvod u anatomiju.

U seriji glume i Sarita Choudhury, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler. Izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi i Michael Patrick King.

Scenarij potpisuju Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg i Elisa Zuritsky. Autor HBO serije „Seks i grad“ je Darren Star, a bazirana je na istoimenoj knjizi Candace Bushnell.

image

'I tek tako' ima premijeru 9. prosinca.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Započinje novo poglavlje kultne serije 'Seks i grad': Stigao je trailer i sve što možemo reći je - jedva čekamo

Za svakoga tko pretpostavi da je ovo samo još jedan pokušaj zarade na staroj seriji, King obećava da će nova sezona pod nazivom 'I tek tako' ponuditi nešto novo za obožavatelje ovog starog klasika.

"Ne bih ovo ponovio da nisam uzbuđen zbog nove ideje. Iako ljudi misle da je ovo franšiza s kojom su već upoznati, u ovoj verziji će dobiti nešto novo. Ovo nije ono što je bilo; ovo tek slijedi."

image

Slavna četvorka postala je slavna trojka.

HBO
Linker
18. travanj 2024 03:41