Tony Cetinski uoči humanitarnog koncerta 'Moja učiteljica zove se nada' krajem 2017. godine u Lisinskom.
 Biljana Blivajs / Hanza Media
Promjene u zadnji čas

Naprasno povlačenje Tonyja Cetinskog! U popularnom showu nećemo gledati našeg pjevača, otkrio nam i zašto

Promjena u žiriju showa "Zvijezde pjevaju", koja se 21. ožujka počinje snimati i emitirati bez publike u studiju 10 HRT-a: umjesto Tonyja Cetinskog, četvrti član žirija bit će - Jurica Pađen!

Hrvatska radiotelevizija na prvi dan proljeća, u subotu, 21. ožujka u 20:05 na Prvom programu HTV-a, kreće s novom sezonom HRT-ova glazbeno-natjecateljskog showa "Zvijezde pjevaju". Međutim, kao što je već objavljeno, show će se zbog novonastale situacije s koronaviruskom u Hrvatskoj, snimati i emitirati bez publike u studiju.

Jurica Pađen u žiriju umjesto Tonyja Cetinskog

Osam pjevačkih parova kroz avanturu natjecanja vodit će voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a natjecatelje će ocjenjivati i četveročlan zvjezdani žiri koji je zbog situacije s koronavirusom doživio promjenu. Umjesto Tonyja Cetinskog u žiriju će sjediti Jurica Pađen. Tony je, kažu s HRT-a, odustao od showa zbog epidemije koronavirusa u Hrvatskoj.

Zagreb, 120120.
Koranska 2.
Jurica Padjen, glazbenik, gitarist. 
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Hanza Media
Jurica Pađen

Kontaktirali smo proslavljenog glazbenika da nam otkrije nešto više o razlozima odustajanja. Mnogi su se razveselili što će gledati Tonyja u žiriju popuarnog showa, no sigurnost je sada na prvom mjestu. Istaknuo je to i Cetinski. "Odustao sam prvenstveno iz sigurnosnih razloga, ali ni ne zabavlja mi se u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo svi zajedno", rekao je glazbenik za Gloria.hr. Naime, Tony sa suprugom živi u Istri već neko vrijeme, a putovanja i angažmani oko showa sigurno bi povećali opasnost od zaraze opasnim virusom.

Uz Pađena, u ulozi sudaca naći će se, da podsjetimo, glazbenici Marko Tolja, Mirela Priselac Remi i Danijela Martinović.

Osam parova koji će se svojim izvedbama boriti za najbolji pjevački par su:

Bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Dino Jelusić

Glumica Areta Ćurković i Goran Bošković

Glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović

Novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl

Voditeljica Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić

Lovac iz Potjere i najveći influencer na Balkanu Dean Kotiga i Lidija Bačić

Meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak

Stand up komičar Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić

Linker
17. travanj 2024 18:15