Marijana Batinić
 RTL / PR
male stvari

Napokon je sve po njenom: Poznato TV lice zadovoljno se gleda u zrcalo, a oprašta se od štikli

Voditeljica Marijana Batinić s obitelji se zaputila na more gdje uživa napokon u svom rodnom Splitu, a lijepa trudnica nakon dugog razdoblja posjetila je omiljeni frizerski salon.

Poznata Splićanka Marijana Batić ispunjava si želje dok je u blaženom stanju. Tako je nedavno posjetila frizerski salon. S lakoćom se prepustila stručnim rukama, a onda je na društvenim mrežama pokazala svoje valove boje meda.

Poznata voditeljica showova "Život na vagi" i "Ljubav na selu" osjeća sigurno i sretno, a svoj rodni grad dao joj je i dozu Vitamina D. Nakon stresnog razdoblja epidemije i potresa, zbog kojeg se s obitelji, suprugom Matejom Pašalićem i kćerkicom Enom, morala iseliti iz zagrebačkog stana, došla su vremena kada si može priuštiti male radosti.

Instagram / Marijana Batinić
Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem na svadbi kod prijatelja prošlog ljeta


Trudna voditeljica pobjegla s obitelji iz ruševnog stana na selo: 'Ne znamo kad ćemo se vratiti'

"Čekamo statičare, a dotad smo se sklonili na selo, u privremeni dom na osami i tu smo do daljnjeg... Uz pomoć obitelji i dobrih ljudi u svega par sati dobili smo krov nad glavom i sigurnost naše male obitelji. Nadam se da je isto uspjelo svima vama koji ste ostali bez svojih domova, te ono najvažnije, da u ovom trenutku općeg kaosa niste zaboravili na sve mjere u sprječavanju širenja korone", napisala je nakon potresa Batinić na svom Instagramu.

Marijana je do daljnjeg pronašla mirnu luku u svom rodnom gradu, a odmah je bolje je i bolje volje. "Došla i ja na red’’, podijelila je Marijana sa svojim pratiteljima na Instagramu fotografiju, gdje je u fotelji kod frizera.

instagram story

Njezina starija kći Ena već je počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron, kaže poznata mama. "Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj - rekla je Marijana za Gloriju. Ena bi, kaže voditeljica, više voljela seku nego bracu. I željela bi da se zove Roza - kao i sestra njezine najbolje prijateljice.", dodala je...

Ovih dana se oprostila od nošenja štikli do daljnjeg. "To bi bilo to od štikli za ovu godinu", napisala je voditeljica, a duga haljina i vjetar u prvi plan su istaknuli njezin trudnički trbuh...

Čitajte i:
Neviđeni baby boom na domaćoj i stranoj sceni! Stiže niz slavnih prinova
'Imam najslađu proročicu': Marijana Batinić na šaljiv način otkrila spol druge bebe

Marijana Batinić konačno 'prodisala' nakon potresa: 'Skinuli su nam golemu stijenu sa srca'

Linker
20. travanj 2024 17:12