NOVA TV
nakon 12 tjedana

Napeto finale showa 'Ples sa zvijezdama': Slavko Sobin postao je kralj plesnog podija

Glumac Slavko Sobin svojim je plesnim pokretima uspio osvojiti žiri i gledatelje te je sa svojom plesnom partnericom Gabrielom nakon 12 tjedana nastupa pobijedio u showu "Ples sa zvijezdama.

U posljednjoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" gledali smo finalne nastupe triju parova: Ivana Šarića i Paule Jeričević, Slavka Sobina i Gabriele Pilić te Viktorije Rađe i Marka Mrkića.

Finalnu emisiju otvorili su Ivan Šarić i Paula Jeričević koji su osvojili žiri svojim strastvenim tangom, Slavko i Gabriela za prvi su ples odabrali paso doble i dobili komentare kako je to najbolji paso doble ove sezone, dok su Viktorija i Marko jednako oduševili žiri svojim romantičnim valcerom. Za kraj prvog dijela svi su za zadatak imali freestyle u kojem su dali sve od sebe, a odlukom žirija i publike najlošiji od ta tri para bili su Ivan i Paula.

Nova TV

Za sam kraj showa Slavko i Gabriela otplesali su bajkoviti valcer, s kojim su tijekom cijele sezone oduševljavali.

- Ja vas gledam i vidim predivnu priču između savršenog studenta i savršene mentorice - poručio im je Nicolas, dok je Almira izjavila kako od te njihove "ljubavne priče" sve gori.

Za pobjedu u showu Viktorija i Marko pokušali su se izboriti vatrenom sambom, ali im to, unatoč svim pohvalama žirija, nije uspjelo. Nakon 12 tjedana napornih proba i plesa, Slavko i Gabrijela proglašeni su najboljima, a sve pohvale išle su "kraljici plesnog podija" koja je od glumca u tako kratkom roku stvorila idealnog plesnog partnera.

Nova TV

Nova TV

- Hvala našim bližnjima koji su nas trpjeli mjesecima. Bili smo grozni. Puno smo radili. Bilo je naporno i predivno - rekla je Gabrijela nakon proglašenja pobjednika.

Linker
29. ožujak 2024 05:06