Nezvani gosti

Nakon zatvora, novi šok! Američka glumica Lori Loughlin ostala bez nakita vrijednog milijun dolara

Provalnici su zvijezdi serije ‘Glas srca‘ odnijeli vrijedan plijen dok je sa suprugom Mossimom Giannullijem izbivala iz doma, a zločin je otkrila njihova domaćica.

Razdoblje koje je preklani provela iza rešetaka zbog potkupljivanja prijemnog odbora elitnog sveučilišta i olakšati kćerima upis na fakultet, možda je ključ misteriozne pljačke što su je pretrpjeli američka glumica Lori Loughlin (57) i njezin, godinu stariji suprug Mossimo Giannulli.

Dok je služila kaznu od dva mjeseca u saveznom zatvoru u Dublinu u sjevernoj Kaliforniji, možda se neoprezno izbrbljala cimericama o svom nakitu koji posjeduje i tako privukla nevolju.

Naime, dom glumice i njezinog supruga, dizajnera i osnivača modne kuće "Mossimo", posjetili su nezvani gosti. Nadzorna kamera snimila je skupinu maskiranih lopova kako razbija prozor njihove spavaće sobe, odakle su odnijeli kutiju s njezinim nakitom vrijednim oko milijun dolara, izvješćuje TMZ.

image

Lori Loughlin i suprug Mossimo Giannulli.

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ipak je kriva! Zvijezda 'Pune kuće' ide u zatvor za davanje mita, a čeka ju i dobrotvorni rad

Par te noći, 3. siječnja, srećom nije bio kod kuće, zbog čega se tek sada doznalo za provalu. Policija nije sigurna jesu li bili meta kriminalaca ili slučajne žrtve provale.

Sumnja se da se radilo o južnoameričkoj bandi: dok je zvijezda serija "Glas srca", "Zločini garažnih rasprodaja" i "Puna kuća" otkrila što se dogodilo zahvaljujući svojoj domaćici, oni su s bogatim plijenom napustili Ameriku, piše portal Hollywood life.

Budući da su glumica i dizajner zbog skandala oko upisa na studij kćeri, influencerice Olivije (22) i glumice u usponu, Isabelle (23), sveukupno platili i 400.000 dolara kazne, netko je pomislio da plivaju u novcu. Očito su bili pomno nadzirani sve dok ih u vješto pogođenom trenutku, nije zadesila provala.

Malo kome je jasno zašto je glumica držala tako vrijedan nakit u kućnom sefu umjesto u sefu u banci, no to joj je sad najmanja briga. Na ružan način uvjerila se da štednja u dijamantima bez adekvatne zaštite baš nije isplativa.

Linker
13. travanj 2024 10:33