sve zbog doris

Nakon vjenčanja Jelene Veljače postao je udarna vijest: Tko je muškarac o kojem bruje baš svi?

Iako je vjenčanje poznate scenaristice u subotu bilo u prvom planu, dva dana kasnije šuška se samo o novom potencijalnom dečku jedne njezine gošće i prijateljice. No, Doris Pinčić je na sve imala samo jedan odgovor.

Voditeljica Doris Pinčić pojavila se među prvim gostima na subotnjem vjenčanju svoje kolegice Jelene Veljače i Vita Turšića. Njezina ljubičasta haljina izazvala je puno pozornosti, ali i muškarac s kojim se pojavila na vjenčanju u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

Interes za njezinom tajnovitom pratnjom porastao je i zbog činjenice što se Pinčić prošle godine rastala od glazbenika Borisa Rogoznice. Kada su Veljača i neki drugi gosti podijelili fotografiju novog navodnog para, saznalo se da je riječ o Janu Štedulu, 38-godišnjem televizijskom producentu.

Čitajte i: Potvrđen razlaz Doris Pinčić i Borisa Rogoznice: Doznajemo što se dogodilo s brakom slavnog para

image
Doris Pinčić i Jan Štedul došli su među prvima na vjenčanje Jelene Veljače i Vita Turšića.
JELENA VELJAČA INSTAGRAM

Odmah su se pokrenule glasine da je Pinčić našla novu ljubav, no ona je na naš upit odgovorila samo s jednom rečenicom: "Jan mi je kolega i ništa više od toga", kratko i jasno je otkrila voditeljica.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Naime, Jan Štedul radio je na brojnim televizijskim emisija poput Big Brothera i Farme, a trenutno surađuje s Pinčić na njezinim audiovizualnim projektima u sklopu njezine tvrtke DPR.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, Štedul je ljubovao s poznatom novinarkom i urednicom Ivanom Paradžiković, s kojom ima i sina.. S PR stručnjakinjom Helenom Štedul bio je u braku u kojemu su dobili dvoje djece.

image
Jan Štedul na setu ‘Farme‘.
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

"Oni su dugogodišnji poslovni suradnici i prijatelji. To im je poveznica i s Veljačom, svi se oni znaju sa snimanja serije ‘Larin izbor‘ još 2011. godine. Jelena i Doris otada su vrlo bliske, a na toj je seriji radio i Štedul", rekao je izvor za Jutarnji list.

Linker
10. travanj 2024 15:12