Napokon je shvatio...

Nakon višemjesečnih ispada zbog bipolarnog poremećaja, Kanye će konačno potražiti pomoć

Čini se kako je glazbenik konačno odlučio prestati uznemiravati bivšu suprugu Kim Kardashian i njezinoga dečka Petea Davidsona te se fokusirati na odgoj djece.

Nakon što se mjesecima putem glazbenih tekstova i optužbi na društvenim mrežama obrušavao na bivšu suprugu Kim Kardashian i njezinoga novog dečka Petea Davidsona, glazbenik Kanye West konačno je obećao da će potražiti pomoć.

Od početka godine pokazalo se da je 43-godišnji Kanye, koji se sada zove Ye, sve više frustriran što ga je Kim napustila i počela izlaziti s komičarem Davidsonom. Ipak, čini se kako će Kanye, koji se bori s bipolarnim poremećajem, sada doista pokušati promijeniti svoje ponašanje.

Naime, izvor je kazao za PageSix kako je Kanye obećao Kim da se neće više pojavljivati u javnosti niti objavljivati uznemirujuće riječi na društvenim mrežama te kako će otići negdje i pokušati ozdraviti.

image

Od početka godine pokazalo se da je 43-godišnji Kanye, koji se sada zove Ye, sve više frustriran što ga je Kim napustila.

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ye ponovno ljubi: Za poklon novoj djevojci izdvojio gotovo dva milijuna kuna

“U ovom trenutku Ye je predan zdravom suroditeljskom odnosu s Kim i fokusiran je na podizanje njihove prekrasne djece", kazao je te dodao kako "nije još jasno planira li West otići u ustanovu za liječenje, s obzirom na to da je ostao u Los Angelesu kako bi bio sa svojom djecom."

Podsjećamo, Kim i Kanye roditelji su osmogodišnje kćeri North, šestogodišnjeg sina Sainta, četverogodišnje kćeri Chicago i dvogodišnjeg sina Psalma.

Izvješća da će se Kanye 'popraviti' stigla su nakon što su se pojavile špekulacije da Kim planira izbaciti West iz svog prezimena i ugasiti brend KKW Fragrance - koji je nazvan po njezinim inicijalima Kim Kardashian-West.

Linker
19. travanj 2024 04:32