TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
stigla kći

Nakon velike boli koju je doživjela lani, Milla Jovovich rodila u 44. godini

Nakon najtežeg proljeća, kada je proživjela pobačaj, glumica Milla Jovovich u kolovozu je objavila da je ponovo trudna. I nismo dugo čekali, treća beba stigla je na svijet!

Obitelj Mille Jovovich (43) i redatelja Paula W. S. Andersona (54) od prvog dana veljače je - peteročlana. Svijet obilazi vijest da je glumica rodila i treću djevojčicu te da su kako njezin suprug, tako i njihove dvije kćeri, 11-godišnja Ever i četverogodišnja Dashiel, presretni zbog novog člana obitelji.

Glumica, koja i danas ističe da joj je najdraža uloga u karijeri bila i ostala ona u filmu "Peti element", rodila je točno na dan termina. Tako je dan ranije, u subotu, na društvenim mrežama napisala: "Termin porođaja mi je sutra, stoga sam sve pripremila i samo čekam polazak u rodilište. Nekako mi je sve to čudno jer sam isprva mislila da će mi treće dijete biti "mačji kašalj", ali sam zapravo iznimno nervozna baš zato što znam što me čeka. U svakom slučaju, moje iduće javljanje bit će fotografija naše male djevojčice! Poželite mi sreću", napisala je i ne sluteći da će u rodilište u roku - odmah.

12/06/2019 EXCLUSIVE: Milla Jovovich is spotted for the first time since announcing her pregnancy. The 43 year old American actress left a friends house in Los Angeles wearing a pink plaid top, denim jeans and blue jeans and white trainers., Image: 486759001, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Opušteno izdanje: Bez šminke, frizure i fensi krpica jedva smo prepoznali slavnu trudnicu

Početak trudnoće glumice bio je još uvijek u znaku ne tako davno proživljene boli: "Nakon što sam prije 13 tjedana saznala da sam trudna, u meni su se miješali osjećaji između potpune euforije i neizmjernog straha. Zbog godina i gubitka bebe u prošloj trudnoći nisam se željela povezati s ovom potencijalnom bebom prebrzo. Nije nam bilo nimalo zabavno proteklih mjeseci i ja i cijela obitelj živjeli smo na iglama dok smo čekali rezultate detaljnih pretraga, provodeći većinu vremena po liječničkim ordinacijama. Hvala Bogu sve je u redu ovaj put i blagoslovljeni smo s još jednom djevojčicom", riječi su kojima je Milla ljetos svijetu otkrila da je trudna.

Milla Jovovich Instagram

Najsretniji par u gradu: Glumica sitno broji do porođaja i ne krije koliko joj suprug ugađa

Linker
20. travanj 2024 02:36