Instagram
GDJE IM JE KRAJ!

Nakon svadbe, nova sreća u domu Šuput Tatarinov!

Nakon svog luksuzno-romantičnog subotnjeg vjenčanja u istarskoj stanciji Meneghetti, novopečeni supružnici, pjevačica Maja Šuput (39) i ljubav njezina života Nenad Tatarinov (36), opet slave!

'Sretan ti rođendan mužiću... Izgleda da ćemo danas još jednu tortu morati prerezati. Da si mi zauvijek ovako veseo i sretan i da zauvijek budeš pored mene. Volim te ljuuuu... Gospođa Šuput Tatarinov', poruka je koju je novopečena gospođa, koja na Instagramu ima više od 376 tisuća pratitelja, u utorak ujutro javno uputila svom suprugu. Ove riječi stoje ispod njihove zajedničke fotografije s vjenčanja, na kojoj ju on drži oko struka dok se smiju s rukama u zraku.

Na vječnu ljubav par se u subotu iza nas zakleo pred matičarem, uz uži krug njihovih najmilijih. Maja se presvukla čak triput, no bijelu vjenčanicu za samu ceremoniju osmislio joj je prijatelj i stilist Marko Grubnić. Kuma joj je bila prijateljica Lana Gadžo Čermak, a pred matičara ju je dovela majka Danica. Svadbeni šator bio je uređen kao u bajci - sve je bilo u srebrnim i crnim tonovima, dok je cvijeće bilo s naglaskom na bijelu, a slastice od crne čokolade sa zlatnim ukrasima. Prvi ples par je otplesao na pjesmu glazbenice Ellie Goulding, 'Love Me Like You Do'.

Ljubav para rodila se tijekom ljeta 2017. godine kad je Maja boravila u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad, Puljanin ruskih korijena, tada bio generalni direktor. Nije im dugo trebalo da shvate da su srodne duše koje više ništa ne može rastaviti.

Instagram

Instagram

Linker
18. travanj 2024 14:45