Ne želi se pogrešno prezentirati

Nakon što je priznala kako joj smetaju golišave scene, Sydney Sweeney se pojavila u opuštenom izdanju

Glumica koja je angažmanom u seriji Euforija prikupila mnoge obožavatelje, zatražila je od produkcije da uklone snimljene trenutke nepotrebne golotinje, a zatim prošetala ulicama Los Angelesa i pokazala zavidnu figuru.

Glumica Sydney Sweeney (24) koju trenutno imamo prilike gledati u hit seriji Euforija iskoristila je sunčano popodne kako bi prošetala psa u blizini svoga doma u Los Angelesu i pokazala opušten modni izričaj, ali i zavidnu figuru. Riječ je o njezinom prvom pojavljivanju u javnosti nakon što je zatražila da se iz serije izbace njezine golišave scene.

Sydney, koja u Euforiji tumači lik zgodne Cassie, priznala je kako je kreator serije Sam Levinson poslušao njezinu molbu da umanje nepotrebnu golotinju u drugoj sezoni koja se trenutno emitira. Naime, Sydney je primijetila kako u seriji postoje nepotrebne scene u kojima je snimljena u toplessu i zamolila produkciju da ih izbace.

Euforija je poznata prema izazovnim i provokativnim pričama o skupini američkih srednjoškolaca koji prolaze kroz nevolje odrastanja i iskustva s drogom, odnosima i seksom.

Glumica koju mnogi pamte po ulozi mlade Eden iz serije Sluškinjina priča, za opuštenu je šetnju s psom odlučila odjenuti vuneni komplet koji uključuje kratko rezani top i visokostrukirane kratke hlačice u boji pijeska. Ipak, Sydney je pokazala kako i opuštenim izdanjima voli dodati dašak elegancije pa se ovoga puta odlučila za bijeli oversized kaput, a kombinaciju je začinila zlatnom ogrlicom.

image

Glumica je očarala i svojim jednostavnim outfitom koji je odabrala za šetnju psa.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Rame uz rame s Beyonce, Lady Gagom i Arianom Grande! Tko je Billboardova žena godine s jednim albumom i bez svjetske turneje

Ljubavne nevolje zgodne Cassie jedan su od trenutnih fokusa u seriji, a Sydney se može pohvaliti brojnim fanovima koje je očarala zanosnim izgledom i odličnom glumom. Iako je u seriji Euforija imamo prilike vidjeti u otkačenim i raskošnim izdanjima, sada je zaintrigirala javnost opuštenim stajlingom.

Linker
24. travanj 2024 12:11