Njena slatka mala tajna

Nakon što je izazvala neviđenu pažnju fotografa, glumica otkrila tajnu svoje vitke linije

Supruga Rayana Reynoldsa i majka triju djevojčica ‘pokorila je‘ njujorški Tjedan mode u neodoljivom kostimu nakon čega su svi poželjeli doznati kako je to majci troje djece pošlo za rukom.

Nedugo nakon senzacionalnog dolaska u neodoljivom trodijelnom kostimiću boje leda na njujorški Tjedan mode, gdje je zbunila fotografe jer nisu znali koga prije snimati, nju ili modele na pisti, američka glumica Blake Lively otkrila je čiji je savjeti vode kroz personalizirane vježbe i prehranu čiji su rezultati zapanjujući. Zvijezda filma Slatka mala tajna položila je na stol "karte" koje su je dovele do izgleda 20-godišnjakinje, a mi donosimo najvažnije. Njezin glavni adut u teretani je Don Saladino, trener holivudskih zvijezda, piše Yahoo. Surađuju već 10 godina, a Don osim nje vodi treninge i njezinog supruga Rayana Reynoldsa, Cindy Crawford, Sebastiana Stana, američkog glumca rumunjskih korijena te holivudskih zvijezda Anne Hathaway, Jakea Gyllenhaala, Emily Blunt, Cindy Crawford i Scarlett Johansson.

"Samo zato što je slavna osoba ne znači da su joj tkivo, mišići ili kosti drugačiji. Uz to je mama tri djevojčice, no Blake je vrlo dosljedna", kaže trener za E! Online.

image

Blake Lively s trenerom Donom Saladinom

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Postoje dani kad zbog James, Inez ili Betty glumica ne spava dovoljno ili ima neku drugu izazovnu situaciju, međutim Blake, koja se proslavila serijom Gossip Girl - nikad ne preskače treninge.

Vježbati se mora i kad se, poput nje, ne naspavate dovoljno. I još nešto, želite li izgledati kao ona, zaboravite na alkohol. Ona je zato osmislila Betty Buzz liniju osvježavajućih niskokaloričnih pića, pjenušave koktele s okusom voća, tonika i đumbira, i to bez boja ili zaslađivača, bez glutena i GMO-a, koji odgovaraju košer te veganskom načinu prehrane.

Čitajte i: Elegantno i seksi: Blake Lively postigla glamurozan stajling monokromatskim kompletom

Druga važna stvar u njenom načinu vježbanja jest fokusirati se na ostvariv cilj. "Nemojte se osjećati kao da morate ustati s kauča i na treningu postaviti svjetski rekord. Jer ako je to cilj, nećete biti uspješni", otkriva Saladino.

Realan cilj

Dodaje da je kod Blake Lively princip vježbati pametnije, a ne duže i teže. Njezin je cilj kretati se i vježbati svaki dan, u skladu s tim kako se osjeća. Nekad je zadovoljna time što je došla i vježbala, ako je to bio njezin cilj. Sljedeća stvar je da dugo znojenje u teretani nije najveći prioritet, već bi fokus trebao biti na našoj snazi i pokretljivosti.

"Ljudi ne žele razmišljati o ovome, ali svi mi starimo, zar ne? Kako starimo, slabiji smo, gustoća kostiju se smanjuje, mišići će se opustiti i stanjiti, a oni su baš oklop za tijelo." Zato vježbanje, osim svakodnevnog, treba biti prilagođeno svakom ponaosob. Pritom treba pratiti reakcije tijela. "Srčani udar dok radimo kardio vježbe nije poželjan", našalio se.

image

Glumica je bila zvijezda revije Michaela Korsa iako je nije nosila...

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Blake Lively se odrekla samo dvije stvari u prehrani i doživjela pozitivan šok

Trener otkriva kako Blake Lively shvaća da je snaga kombinacija fleksibilnosti, stabilnosti i izdržljivosti. Zna da ne mora podizati tko zna koliko teške utege da bi ojačala mišiće.

Njezina definicija snage je kretati se što više i postepeno podizati razinu izdržljivosti.

Što je s prehranom

Dakako, za izgled poput njezinog važna je i prehrana. Naglašava važnost dobrih ugljikohidrata (batat, voće) jer su gorivo koje pokreće naše tijelo.

"Ne izbacujte masti s jelovnika. Razmislite o maslinovom ulju, ulju avokada, orašastim plodovima i ulju sjemenki, izvor energije koji pomažu pri održavanju optimalne razine šećera u krvi. Obavezno smanjite sol, a kad je koristite, uzmite himalajsku ružičastu ili sol iz keltskog mora jer djeluju kao prirodni dehidrator i pomažu pri detoksikaciji tijela", zaključio je trener slavne glumice.

Linker
19. travanj 2024 00:35