Kao šlag na torti!

Nakon ‘slatkog‘ incidenta, Maja i Marko pokazali što znači biti profesionalan

Iako to nije očekivala, poznata je glazbenica i voditeljica i ovo iznenađenje podnijela odlično raspoložena, a prvi joj je pomoć pružio njezin najbolji prijatelj.

Peta epizoda emisije Ples sa zvijezdama će, između ostalog, biti zapamćena po incidentu s tortom. Nakon što je glumac Asim Ugljan preplašio voditeljicu Maju Šuput, koja se potom uprljala tortom, Maja je zamolila produkciju za pauzu kako bi se mogla otići presvući.

Naime, Maja je prvo nosila seksepilnu crvenu kreaciju u kojoj je izgledala kao da je zamotana u vrpcu, a outfit su pohvalili mnogi. Ipak, nakon što je zaprljala haljinu, voditeljica je bila primorana presvući se, a za sve se pobrinuo njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić, koji je unaprijed pripremio zamjenski outfit.

Iako je neočekivana situacija iznenadila gledatelje, Maja je još jednom pokazala svoju profesionalnost te se fantastično snašla, a ubrzo se vratila na male ekrane u još jednoj upečatljivoj kombinaciji.

"Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo live... Na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... Uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam", navela je Maja u svojoj objavi na Instagramu.

Čitajte i: Sandi Pego plesao sa suprugom pa otkrili veliko iznenađenje: ‘Ćaća čestitam i čestitke na cha chi‘

Situaciju je putem Instagrama komentirao i Grubnić:

"Svaki surovi profesionalac (poput mene) koji radi Live emisiju, UVIJEK ima u garderobi rezervnu kombinaciju...", napisao je u objavi, a prijateljski i stilski dvojac pohvalili su mnogi pratitelji. Grubnić je putem storyja otkrio i kako je izgledala akcija presvlačenja koja je sretno završila.

Linker
12. travanj 2024 01:00