Ekskluzivno

Nakon šest godina veze naš poznati hokejaš odlučio se na drugi brak: Mladenka zablistala u Balmain kreaciji!

Vjenčanje hokejaša Gorana Bezina i arhitektice Ivone Zlatić održano je u luksuznom švicarskom hotelu Grand Hotel Swiss Majestic na obali Ženevskog jezera. Detalje njihove intimne gala svadbe, kao i njihovu ljubavnu priču koja traje od 2015., otkrili su samo za Gloria.hr.

Još je jedna dugogodišnja romansa na našoj javnoj sceni završila na najljepši način. Sudbonosno "da” izrekli su nekadašnji član zagrebačkog Medveščaka Goran Bezina (41) i arhitektica i influencerica Ivona Zlatić (33). Njihovo bajkovito vjenčanje održano je 14. siječnja u Grand Hotel Swiss Majestic u Švicarskoj, gdje ovaj par živi već godinama. Goran je, naime, odrastao u Švicarskoj, kamo se s obitelji doselio iz Splita.

"Nismo ni trenutka dvojili gdje želimo izreći bračne zavjete jer oboje jako volimo ovaj Belle-Époque hotel koji je izgradio čuveni švicarski arhitekt Eugène Jost 1870. godine. Uz to što se nalazi na obali Ženevskog jezera, s njega se pruža prekrasan pogled na francuske planine", oduševljeno nam je ispričala mladenka.

Plavokosa arhitektica otkrila nam je da su ona i Goran na njihovo slavlje ljubavi pozvali samo svoje najmilije, a najslađi uzvanici bili su njihov trogodišnji sinčić Mateo te Goranova djeca iz prvog braka: Anna i Nicolas.

image

Na vjenčanju našeg poznatog hokejaša i arhitektice i influencerice prisustvovala su i njihova djeca.

PRIVATNI ALBUM

"Zbog epidemioloških mjera na svadbenoj večeri nas je smjelo biti samo 15, uključujući i matičara. Stoga su taj dan uz nas bili samo naša najbliža rodbina, roditelji, Goranov brat, naša djeca te kumovi. Goranu je kum bio najbolji prijatelj, a ja sam sa svojom kumom prijateljica iz mojih studentskih dana u Beču. Naravno, najživahniji uzvanik bio je naš Mateo te su njegova seka i brat imali pune ruke posla s njim - raznježeno nam je ispričala Ivona, čija se djevojačka večer održala na glasovitom švicarskom skijalištu Saint Moritz. A među uzvanicama je bila i Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića.

image

Na intimnom vjenčanju prisustvovao je samo uži krug bliskih im osoba.

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Slava i Instagram su laž, a ovi ljudi najbolji su dokaz za to: Depresija i anksioznost dovela ih je do dna unatoč bogatstvu

"Taj kratki izlet u Saint Moritz dogodio se sasvim slučajno i spontano. Kao i ova naša svadba. Goran i ja nismo jedni od onih koji previše planiraju unaprijed tako da smo jednostavno čekali pravi trenutak. U jeku epidemije i zapravo cijele 2021. godine, koja je svima donijela puno nesigurnosti, nismo htjeli obitelji i prijateljima stvarati dodatni stres oko putovanja. Radije smo odlučili pričekati dan koji će biti prikladniji", kazala nam je Ivona, koja je dobila sve pohvale za svadbenu kreaciju luksuzne francuske modne kuća Balmain.

"Vjenčanje je bilo malo i intimno tako da raskošna vjenčanica nije dolazila u obzir i to svakako ne bi bilo prikladno. Kao alternativu odabrala sam trodijelni Balmain kostim koji se zapravo savršeno uklopio i u cijeli vizualni dojam hotela", ponosna je atraktivna gospođa Bezina, koja nam je i rekla kako je počela njezina i Goranova ljubavna priča. Ali i da njih dvoje planiraju još jedno svadbeno slavlje u Hrvatskoj, za prijatelje i rodbinu.

image

Ivoni se svidio kultni Grand Hotel Swiss Majestic pa se njegovim interijerom vodila pri odabiru vjenčane kreacije.

PRIVATNI ALBUM

"Upoznali smo se prije šest i pol godina u Beču, dok sam ja još studirala. Odrasla sam u Doboju, a zbog Gorana sam se preselila u Švicarsku. Trenutačno živimo u gradu Montreux zbog Goranovih obaveza u tamošnjem hokejaškom klubu. Švicarska je predivna, pogotovo zimi i zato smo najčešće u planinama gdje skijamo, kližemo i šećemo. Mateo obožava kada smo vani i teško je držati korak s njim kad krene u avanturističke pohode istraživanja svake livade. Kada nismo u planinama, najradije šetamo uz predivno Ženevsko jezero. Ljeta provodimo u Hrvatskoj, koju svi obožavamo. Detalje tog našeg drugog svadbenog slavlja još uvijek ne znamo jer čekamo razvoj epidemiološka situacije", ispričala nam je Ivona, koja je nedavno sa suprugom Goranom i njegovim bratom pokrenula obiteljsku građevinsku tvrtku. Uz to i dalje gradi karijeru influencerice, a koliko je popularna u Švicarskoj najbolje govori podatak da je već neko vrijeme surađuje s tamošnjom turističkom zajednicom.

image

Goranov kum bio je njegov najbolji prijatelj.

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Modna inspiracija iz grada ljubavi: Street style komadi koji će obogatiti vaš modni izričaj i u hladnim danima

"Zaljubljenost u arhitekturu mi je upisana dušu i svaki puta se iznova oduševim kada pristupim nekom novom projektu. Jako sam ponosna što smo Goran, njegov brat i ja odmah krenuli sa stambenim projektima, za što već imamo veliku podršku klijenata. Zahvaljujući toj mojoj 'inficiranosti' arhitekturom, dogodila mi se i ova druga karijera. Na društvenim mrežama sam uglavnom nekako pokazivala svoju kreativnu stranu kroz fotografiju i grafiku, a to se svidjelo nekim brandovima koji su me zamolili da svoj vizualni identitet reflektiram i na njih. Posebno mi je draga suradnja s turističkom zajednicom iz Švicarske, no ima tu i internacionalnih brandova kao što Dyson, Nespresso, Violeta te Dior cosmetics" presretna je Ivona Bezina.

image

Goran i Ivona planiraju i veću svadbu u Splitu na koju će pozvati veći krug rodbine i prijatelja.

PRIVATNI ALBUM
Linker
19. travanj 2024 04:19