zaljubljena ljepotica

Nakon propalog braka sa srpskim košarkašem, Adriana Lima ponovno ljubi! U Veneciji iznenadila muškom pratnjom

Brazilska manekenka Adriana Lima sve je iznenadila na festivalu u Veneciji gdje je pred kamerama nježnost izmjenjivala u pratnji filmskog producenta iz Kalifornije, Andrea Lemmersa.

Brazilska manekenka koju mnogi smatraju najljepšom ženom svijeta, Adriana Lima ponovno ljubi! Na Filmskom festivalu u Veneciji bivša Viktorijina anđelica pojavila se s Andreom Lemmersom, filmskim producentom iz Kalifornije s kojim se nije suzdržavala izmjenjivati poljupce ispred kamera i ostalih gostiju.

image
Adriana Lima zasjala je u crvenoj dekoltiranoj haljini.
KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modne priče s venecijanske Mostre: Til i raskošne krinoline dominirale među poznatim glumicama i modelima

Da je Adriana Lima ponovno zaljubljena nitko nije ni slutio, a osim nježnostima koje je izmjenjivala s novim dečkom, manekenka je pažnju privlačila i efektnom šljokičastom crvenom haljinom sirena kroja u kojoj je zablistala. Prorezi na haljini i otvoren dekolte dodatno su naglasili Adrijaninu zavidnu figuru, a čitavu kombinaciju manekenka je upotpunila štiklicama iste boje i zlatnim nakitom.

image
Adriana Lima ponovno ljubi.
IMAGESPACE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljubav se nikada nije ugasila? Adriana Lima i Marko Jarić zajedno u karanteni

Adriana koja za cijele svečanosti osmijeh nije skidala s lica, upravo je ovu priliku iskoristila kako bi javnosti obznanila da nakon dugo vremena ponovno ljubi. Na Instagramu se u međuvremenu i sama pohvalila zajedničkom fotografijom s Andreom u sklopu koje je napisala kako je riječ o "najzgodnijem, najinteligentnijem i najljubaznijem muškarcu kojeg je ikad upoznala."

Kada je sretnik Andre osvojio srce Adriane koja iza sebe ima propali brak sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, još nije poznato, no čim se par pojavio na tako velikom događaju, veza je zasigurno ozbiljna.

image
Brazilska manekenka s novim dečkom.
MANUELE MANGIAROTTI/IPA/PA IMAGES/PROFIMEDIA

S bivšim suprugom Markom s kojim je bila u braku od 2009. do 2016. godine, Adriana ima i dvije kćerke - 11-godišnju Valentinu i osmogodišnju Siennu, a o svom novom ljubavnom statusu dugo je javnost držala u neizvjesnosti.

Linker
21. travanj 2024 11:28