jelena više nije lešić

Nakon objave da se razvodi: Poznata voditeljica vratila djevojačko prezime

Jelena Glišić, HRT-ova voditeljica koja je 2005. predstavljala Hrvatsku na izboru za Miss Universe, na Instagramu je vratila djevojačko prezime.

Veza na daljinu mnogim ljudima nikada nije bila opcija zbog prepreka koje takvi odnosi znače. Tek povremeno viđanje i udaljenost odražavaju se i na druge segmente života, pa mnogi parovi „na daljinu” često zaključe da takvi odnosi nemaju smisla i da je unatoč ljubavi, prekid najbolje rješenje.

Čitajte i: Britney Spears svjedočila protiv oca: ‘Traumatizirana sam. ugradili su mi spiralu jer ne žele da imam dijete‘

Takvom odlukom prije mjesec dana javnost je iznenadila Jelena Glišić, poznata voditeljica koja se od poduzetnika Krešimira Lešića odlučila rastati nakon tri godine braka. Odluka o razvodu se, kako se tada Jelena izjasnila, nije dogodila preko noći, već su ona i Krešimir o tome dugo i detaljno razgovarali.

Život na dvije lokacije završio je tu ljubavnu priču, a bivša Miss Universe na svom je Instagram profilu promijenila prezime u djevojačko – Glišić.

Čitajte i: Ispovijest Jure Brkljače: Otišao je u legiju stranaca, no zbog zdravstvenih problema morao je odustati

Jelena i Krešimir ljubavnu priču su započeli u njegovom rodnom Lošinju, a vjenčali su se krajem 2018. u Zagrebu na intimnoj svečanosti u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Iako je na svom profilu promijenila prezime, zajedničke fotografije sa suprugom još su uvijek na profilu, uključujući i onu s vjenčanja.

Linker
19. travanj 2024 04:55