Srećko Rundić
NAJVEĆA UTJEHA

Nakon najtežih dana oglasila se Maja Šuput: 'Sada imam dva anđela'

Tjedan dana od najtežeg gubitka u životu, Maja Šuput je podijelila tko joj je u ovom trenutku najveća podrška.

'Sada imam dva anđela koji me čuvaju i paze. Moj tata s nekog predivnog oblaka i moja ljubav kao najveća podrška u dobru i zlu', napisala je pjevačica Maja Šuput (39) nakon pauze od društvenih mreža koju je uzela nakon što joj je preminuo otac Boris.

Članica žirija u showu Supertalent objavila je fotografiju na kojoj su ona i njezin zaručnik Nenad Tatarinov (34) u zagrljaju, a objavom je htjela naglasiti kako ima ovozemaljskog i nebeskog anđela koji je čuvaju.

Od svog oca Borisa Šuputa, koji je preminuo nakon duge i teške bolesti, oprostila se 18. listopada. 16 godina nakon moždanog udara izgubio je životnu bitku, a njegova mezimica od njega se oprostila emotivnom objavom. 'Jučer smo na posljednji počinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteške bolesti konačno se riješio bolnica, nepokretnosti, cjevčica... Riješio se zla koja ga je prikovala za krevet i života kojeg nitko, baš nitko nikada ne bi smio ni na dan doživjeti. Bio je bolestan posljednjih 16 godina od koje posljednje tri želim izbrisati iz pamćenja jer je preteško. Sada je konačno slobodan, konačno svoj', napisala je Maja shrvana od boli.

Maja je svojedobno u intervjuu za Gloriju ispričala koliko je očeva bolest utjecala na nju. 'Užasno. Veoma sam smršavjela i pala u depresiju. Čas sam bila ljuta, čas tužna. Oduvijek sam bila tatina mezimica i svi kažu da sam temperamentom i karakterom isti on: otvorena, vesela, uvijek u pokretu. Prije mi je išlo na živce što me tata zove telefonom deset puta dnevno, a sad mi je drago. Sjećam se, dok je 16 dana ležao u komi, mislila sam: "Bože, samo nek’ se probudi pa nek’ me zove i dvadeset puta dnevno, neće mi smetati."

Linker
16. travanj 2024 14:27