Profimedia, Backgrid USA
hoda bez štapa i posebnog bicikla

Nakon najtežeg ljeta, dolazi osmijeh: Selma Blair ne krije sreću u društvu dečka

Prvi dan jeseni nije bio nimalo tmuran za glumicu Selmu Blair, unatoč tome što se je u jeku borbe s multiplom sklerozom o kojoj već godinu dana javno govori. Uljepšala joj ga je šetnja s dečkom po sunčanom Los Angelesu.

Selmu Blair, 47-godišnju glumicu koja javno iznosi svoju tešku borbu s multiplom sklerozom, paparazzi su uhvatili u veseloj šetnji s dečkom, 43-godišnjim australskim glumcem Davidom Lyonsom. Ruku pod rukom šetali su po četvrti Studio City, ona u kratkoj crnoj haljini s natpisom "Superheroji" te ravnim kožnatim cipelama, a on u modrim hlačama, sivim tenisicama i kariranoj košulji. No, ono što je njezinim prijateljima, obožavateljima i pratiteljima na društvenim mrežama najvažnije je - njezin osmijeh na licu, ovaj put još i u ugodnom društvu. Svi su tim više emotivni kad je Selmino zdravlje u pitanju zato što ona hrabro i bez uljepšavanja svoju borbu do detalja iznosi na društvenim mrežama, prije svega na Instagramu, pomažući ujedno time mnogima koji se bore s istim zdravstvenim problemom.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Selma Blair was spotted leaving lunch with her boyfriend. Selma also had a large diamond ring on her right hand.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 472678226, License: Rights-managed, Restrictions: Do Not Edit or Delete, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Svijet se već navikao na ovu slavnu glumicu obrijane glave - odlučila se na taj potez sredinom ljeta, kad se u Chicagu podvrgla transplantaciji hematopoetskih matičnih stanica uslijed čega je morala i na kemoterapije. Riječ je o terapiji koja pomaže obnoviti imunitet i time pomaže u borbi protiv ove teške bolesti. Za ovaj se način liječenja sve češće čuje budući da je riječ je o relativno novom otkriću, a Blair tvrdi da joj transplantacija matičnih stanica pomaže odnosno smanjuje simptome. I doista, više ne hoda uz pomoć štapa, niti posebnog bicikla za oboljele.

"Oporavljam se. Mogu bolje hodati. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči još uvijek ne fokusiraju. Kemoterapija i visoka doza lijekova imaju svoju cijenu. Visoke doze koje dobivam zbog transplantacije su teže sad nego ranije. Tijelo je u šoku", napisala je na svom Instagramu nakon transplantacije.

Linker
19. travanj 2024 19:57