Objavila simpa video

Nakon Moskve, ravno na Jahorinu! Blanka Vlašić otkrila novi hobi i sve nasmijala ‘početničkim problemima‘

Iako su profesionalni nastupi u atletici iza nje, svjetska prvakinja u skoku u vis ne odustaje od sporta. Sudeći po videu koji je objavila na Instagramu, možda je pronašla novu strast.

Bivša atletičarka Blanka Vlašić još uvijek uživa na odmoru u zasluženoj sportskoj mirovini. Nakon što je posjetila brata Nikolu u Moskvi, s prijateljicom Ivanom Brkljačić, bivšom bacačicom kladiva, otputovala je u Bosnu i Hercegovinu kako bi uživala u skijanju na Jahorini.

Čitajte i: Zbogom sportu! Blanka Vlašić objavila kraj karijere: 'Okrećem novu životnu stranicu'

No, malo tko je znao da je Blanka potpuna početnica u skijanju pa je na svom Instagram profilu objavila simpatičan video u kojem pokušava održati ravnotežu na skijama i malo po malo se spušta do cilja.

"Početnički problemi", kratko je napisala ispod videa koje je mnoge nasmijao, ali izmamio i komentare podrške sportašici koja je možda otkrila novu strast!

Čitajte i: Blanka Vlašić okrenula novu životnu stranicu: Nakon odlaska u sportsku mirovinu, otputovala bratu

Inače, Blanka se nedavno javila iz Moskve, gdje je pružala podršku bratu koji je prije godinu dana dobio titulu najboljeg igrača nogometa u Rusiji gdje igra za klub CSKA Moskva. Tada je prvi put u pravom smislu doživjela Moskvu, iako je u Rusiji bila već oko pet ili šest puta.

Blanka je sredinom veljače objavila da se povlači iz profesionalnog sporta. "Dragi prijatelji atletike, drage moje navijačice i navijači, još od Rija se trudim zakrpati ozljedu, punih četiri godine nade da ću još jednom stati pred letvicu i izazvati samu sebe. Dišem sport od svog rođenja, skok u vis je nedjeljivi dio mene i tako će uvijek biti. Zato sam pustila da odluka o prestanku karijere dođe prirodno", napisala je Blanka u službenom pismu javnosti.

Čitajte i: Aktivan odmor velike Blanke: Ovako izgleda sportska mirovina višestruke svjetske šampionke

Linker
19. travanj 2024 11:59