Odličan par!

Nakon manje od godinu dana veze, nova ljubimica Amerike odlučila je uploviti u bračnu luku s glazbenikom

Kći glumice Andie MacDowell nedavno je potvrdila svoju romansu s glazbenikom Jackom Antonoffom, a sada je otkriveno da su nedavno pale i - zaruke.

Gumica Margaret Qualley i glazbenik Jack Antonoff uskoro će pred oltar, potvrdio je izvor za E! News. Šuškanja o zarukama počela su nakon što se Margaret u Cannesu, prilikom premijernog prikazivanja njezina novog filma Zvijezde u podne, pojavila s dijamantnim prstenom na prstenjaku.

Margaret se na premijeri filma pojavila u crnoj Chanel kreaciji. Dok je pozirala za fotografije na crvenom tepihu, lijevu je ruku držala uvučenu u džep, no neki su nakratko ugledali prsten dok je Margaret ulazila u kongresni centar Palais des Festivals.

image

Dok je pozirala za fotografije na crvenom tepihu, lijevu je ruku držala uvučenu u džep.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dan kasnije, glumica – koja je kći Andie MacDowell i Paula Qualleyja – nosila je isti prsten tijekom panela za romantični triler. Tom prilikom, Margaret je ponovno bila odjevena od glave do pete u crno, sa sportskim srebrnim naušnicama i nježnim remenom koji je pristajao uz dijamant na njezinoj lijevoj ruci.

image

Kada je nakratko pokazala lijevu ruku, okinuta je fotografija, a obožavatelji su odmah primijetili dijamantni prsten.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nova ljubimica Amerike kći je poznate holivudske glumice i nova muza modne kuće Chanel

Margaret i Jack prvi su put potaknuli glasine o svojoj vezi u kolovozu 2021. godine, kada su viđeni kako izmjenjuju nježnosti u New Yorku. No, svoju su vezu javno priznali tek u ožujku 2022. godine, kada su prisustvovali svom prvom javnom događaju kao par na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards.

image

Svoju su vezu javno priznali tek u ožujku 2022. godine.

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Margaret je nakon događanja na svome Instagramu podijelila fotografije s izlaska, a u opis je, uz emotikon srca, navela: "Date night."

Nakon što su se po prvi puta pojavili kao par u javnosti, Margaret i Jacka sve češće možemo vidjeti zajedno, a uskoro će i pred oltar.

Linker
20. travanj 2024 04:27