Getty Images
osvaja humorom

Nakon Kate Beckinsale i Ariane Grande, mladi komičar brzo je našao novu ljubav

Američki komičar poznat je po vezi sa slavnim ljepoticama - nakon godinu, pa 20 godina starije djevojke, sada je utjehu pronašao u jednoj svojih godina, kćeri poznate glumice koja i sama ganja karijeru u filmskoj industriji.

Četiri mjeseca trajala je ljubavna veza koja je brzo planula, a brzo se i ugasila između komičara Petea Davidsona (25) i 20 godina starije Kate Beckinsale (45). Iako je javnost bila začuđena velikom razlikom u godinama, njih to u početku nije nimalo smetalo, no na kraju je ipak presudilo i odlučili su ostati dobri prijatelji.

Nakon četiri mjeseca od prekida, Pete je uhvaćen s novom ljepoticom, 24-godišnjom glumicom u usponu. Radi se o Margaret Qualley (24), kćeri glumice Andie MacDowell i modela Paula Qualleyja.

VENICE, ITALY - AUGUST 30: Margaret Qualley walks the red carpet ahead of the
Getty Images

Par je zajedno viđen na Venecijanskom filmskom festivalu, u zračnoj luci. Izbjegli su zajedničko poziranje na crvenom tepihu, no Pete je uz Margaret bio za vrijeme prikazivanja filma "Seberg" u kojem ona igra ulogu, no nije sjedio uz nju već odmah iza njezine stolice. Komičar i glumica nisu potvrdili svoju vezu, no kako je rekao izvor blizak paru - "Hodaju već nekoliko mjeseci i Margaret je jako uzbuđena zbog njihove veze". Ako je vjerojati navodima, Pete nije dugo čekao kako bi pronašao novu ljubav nakon Kate.

VENICE, ITALY  - Celebrities attend the
Profimedia, Backgrid UK

Pete je došao u centar javnosti nakon veze s pjevačicom Arianom Grande (26), s kojom ljubav također nije dugo trajala. U kratkom vremenu Ariana i Pete su hodali, prekinuli, zatim se zaručili, pa ipak odlučili završiti svoju vezu. Upoznali su se 2014. godine na snimanju showa 'SNL', a prohodali tek 2018. godine.

Pete Davidson, Ariana Grande
MTV Video Music Awards, Arrivals, New York, USA - 20 Aug 2018, Image: 383355712, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial
Pete Davidson i Ariana Grande 2018.

CANNES, FRANCE - MAY 27:  Actress Andie MacDowell and daughter Sarah Margaret Qualley attend the Closing Ceremony and
Getty Images

Linker
16. travanj 2024 13:26