BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Napokon pronašla mir

Nakon gubitka ljubavi života, ekspresnog braka i razvoda, u 40. je dobila prinovu u obitelj

Američka glumica Michelle Williams koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Dawson's Creek' rodila je svoje drugo dijete s producentom Thomasom Kailom. U 40. godini dobila je prinovu, a najsretnija zbog toga je njezina 15-godišnja kći Matilde iz ljubavne veze s glumcem Heathom Ledgerom.

Glumica Michelle Williams se krajem prošle godine zaručila za četiri godine starijeg Kaila, samo osam mjeseci nakon što se ekspresno razvela od glazbenika Phila Elveruma s kojim je u braku bila nešto manje od godinu dana.

Prije nekoliko tjedana izvor blizak paru otkrio je da su Michelle i Thomas jako sretni zajedno i da su oduševljeni prinovom. Prije nego su postali roditelji izrazili su želju da budu vjenčani. Zbog toga se pretpostavlja da su glumica i producent ozakonili svoju vezu u tajnosti.

Image: 494322101, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia
Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia


Život kao filmski scenarij

Baš poput njenih filmova, život Michelle Williams pun je obrata koji nisu uvijek bili sretni. Premda vrlo sramežljiva, Michelle je oduvijek željela glumiti. Odrasla je u Montani, okružena prirodom, a kazalište i film otkrila je kad se s obitelji preselila u Kaliforniju. Bilo joj je samo 15 godina kad je napustila roditeljski dom i otišla u L.A. kako bi se mogla posvetiti glumačkoj karijeri. Tek je poslije završila dopisnu srednju školu.

- Danas znam da je to bila glupa odluka. Pojma nisam imala u što se upuštam - kaže Michelle i priznaje da se sama jedva snalazila. Kad je sa 16 godina dobila ulogu u tinejdžerskoj seriji "Dawson’s Creek" koja se snimala u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, preselila se onamo i prehranjivala se tako da je naručivala dvije pizze odjednom - jednu za večeru i drugu za sutrašnji doručak. "Dawson’s Creek" donio joj je popularnost, ali ne i uloge o kakvima je sanjala i zato je silno željela glumiti u "Brokeback Mountain", složenoj priči o zabranjenoj ljubavi. Na audiciji je redatelja Anga Leeja pokušala uvjeriti da je upravo ona idealan izbor jer je podrijetlom iz Montane, gdje se zbiva radnja. Da li zbog toga, ili zbog njezina talenta, Lee joj je dao ulogu koja ju je uvrstila na holivudsku A-listu, donijela joj nominaciju za Oscara, ali i sudbonosno joj odredila život jer je na snimanju upoznala godinu starijeg Australca Heatha Ledgera.

Heath Ledger, Michelle Williams at arrivals for 58th Annual Directors Guild of America DGA Awards, The Hyatt Regency Century Plaza Hotel & Spa, Los Angeles, CA,  January 28, 2006.,Image: 96930166, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Michael GermanaCollecti / Everett / Profimedia
Michael GermanaCollecti / Everett / Profimedia


Susret iz snova

- Okolnosti pod kojima smo se sreli bile su kozmičke - kaže Michelle. Sve se razvijalo vrlo brzo, snimanje su proveli zajedno i nedugo poslije ostala je u drugom stanju. - Sve se dogodilo odjednom. Kao da smo znali da moramo mnogo toga obaviti na brzinu jer nemamo previše vremena na raspolaganju - rekla je glumica. Par je kupio kuću u Boerum Hillu u Brooklynu, kći Matilda rodila im se u listopadu 2005. i u sljedećim mjesecima moglo ih se vidjeti kako šeću kvartom, odlaze u restorane, naprosto žive kao i svi drugi - za čime su oboje toliko čeznuli. U gostima kod Oprah Winfrey ponosno je Michelle istaknula da je mala Matilda isti otac.

Ali onda su Ledgera sustigli njegovi stari demoni i opet se odao drogama. Par se razišao u rujnu 2007., a ni šest mjeseci poslije, u siječnju 2008., Ledger je bio mrtav od predoziranja kombinacijom lijekova i droge. Bilo mu je 27 godina. Kad su našli njegovo beživotno tijelo, Michelle je bila daleko, na snimanju.

Michelle Williams (wearing Vera Wang), Heath Ledger at arrivals for Vanity Fair Oscar Party, Mortons Restaurant in West Hollywood, Los Angeles, CA, Sunday, March 05, 2006.,Image: 96915525, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Jeff Smith/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Jeff Smith / Everett / Profimedia
Jeff Smith / Everett / Profimedia
Michelle i Heath Ledger na after Oscar partyju


Pokušaji i promašaji

Michelle se puno puta trudila krenuti dalje. Veza s glumcem Jasonom Segelom pukla je zbog udaljenosti: premda su zajedno živjeli u New Yorku, on je zbog posla morao biti u Kaliforniji i stvari su postale prekomplicirane. Michelle je prije dvije godine kupila staru vilu u Ditmas Parku, opet u Brooklynu, za 2,5 milijuna dolara i dala je temeljito preurediti te je očito da namjerava ostati na Istočnoj obali.

New York, NY  - Actress Michelle Williams dons a beige trench coat over her dress for the Late Show with Stephen Colbert.

Pictured: Michelle Williams



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 425432464, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Mislila sam da me jedino nova ljubav može spasiti od boli. Ali pogrešno. Samo mi je bilo još gore - priznala je Michelle u Vogueu prije nekoliko godina. No, danas je sve drugačije - uspjela je zaliječiti bol od tragedije i sad napokon uživa u novom zajedništvu.

Čitajte i:

Poznatom paru stiže prinova: Prije osam mjeseci se razvela, a s novim muškarcem u 40. godini čeka dijete

Nije dugo trajalo: Glumica predala papire za razvod nakon nekoliko mjeseci braka

Michelle Williams: 'U dvadesetima sam bila potpuno izgubljena'

Udala se u potpunoj tajnosti: 10 godina nakon smrti Heatha Ledgera napokon pronašla sreću

Linker
18. travanj 2024 10:31