Sretno zaljubljena

Nakon dugog soliranja, voditeljica konačno u vezi? Poznati domaći glazbenik osvojio Eciju Ivušić?

Nije poznato otkada je par u vezi, ali bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Zagreb Opena sredinom svibnja je nahvalio svoju tadašnju suradnicu Eciju Ivušić na teniskom turniru. Ljubav se, čini se, možda tada i rodila.

Domaća voditeljica Ecija Ivušić ne voli baš oglašavati svoj ljubavni život na sva zvona, no poznato je da je dugo godina solirala. Ipak, čini se da je pronašla onog tko joj odgovara, a sada se konačno odvažila i s tom informacijom izići u javnost.

Na svom Instagram profilu objavila je video s aerodroma u kojem joj ususret dolazi navodni novi izabranik - Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Zagreb Opena.

Čitajte i: Ecija Ivušić dobila novi posao: 'Nikad nisam radila ništa slično, nisam neki fanatik'

"Rio očito ne voli iznenađenja. A možda više ni mene", simpatično je napisala Ecija, misleći na svog psića Ria kojeg je Goran čuvao.

Iako nije poznato otkada su Goran i Ecija u vezi, bubnjar je na svom Instagram profilu sredinom svibnja objavio zajedničku fotku s Ecijom s ATP-a na kojem je ona bila voditeljica odnosa s javnošću, a napisao je i znakovit status:

"Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću. Draga Eci hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje".

Čitajte i: Više ga ne skriva! Ecija Ivušić otkrila da ljubi nogometaša

Voditeljica je prije Beloševića bila u vezi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem kojeg također nije "otkrila" publici odmah nakon što su stupili u vezu, nego nakon nekog vremena.

"Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti", napisala je 2019. na Instagramu ispod fotografije na kojoj je Nikola obasipa poljupcima. Prije Nikole Ecija je bila slobodna tri godine, a 2016. godine je prekinula s Marijem Mesarošem, nećakom poduzetnika Luke Rajića.

Linker
18. travanj 2024 11:27