KONAČAN KRAJ

Nakon deset godina braka, Megan Fox službeno vratila djevojačko prezime

Slavna glumica u utorak se konačno razvela od Briana Austina Greena s kojim ima troje djece.

Nakon više od deset godina turbulentnog braka, Megan Fox i Brian Austin Green službeno su razvedeni.

U utorak je sudac potpisao konačnu brakorazvodnu nagodbu bivšeg glumačkog para, a koja je Uključivala sporazum o zajedničkom skrbništvu nad njihova tri sina - Noom, Bodhi i Journeyju, prenosi Daily Mail.

Prema izvorima bliskim bivšim supružnicima, za vrijeme sklapanja braka nisu potpisivali predbračni ugovor, a s obzirom na to da su se supružnicima zvali više od desetljeća, svu imovinu prema kalifornijskom zakonu trebali bi dijeliti napola.

image

S Brianom Austinom Greenom bila je u braku više od deset godina.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Ne traži alimentaciju: Megan Fox napokon podnijela papire za razvod od Briana Austina Greena

Par se upoznao 2004. godine, kad je ona imala samo 18 godina, a on 30, na snimanju jedne serije, a privlačnost je bila trenutna. Brian je nedavno priznao kako je zbog njezinih nježnih godina oklijevao, no Megan je bila toliko uporna da je morao popustiti pod čarima mlade glumice koja je osvojila njegovo srce.2008. godine su se vjenčali, pa raskinuli zaruke, a 2010. su rekli sudbonosno ‘da‘ na romantičnom vjenčanju na Havajima.2012. dočekali su prvog sina, 2014. drugog a zatim su krenuli problemi, svađe i strastvena mirenja. Nakon jednog duljeg prekida, rodilo se njihovo treće dijete.

Novi dečko bio je točka na i

Prošle godine par je napokon objavio da je njihovoj vezi stigao kraj, a Megan je u 2020. našla utjehu u zagrljaju mlađahnog repera Machine Gun Kellyja, koji joj je zapeo za oko na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass", a s kojim se nedavno i zaručila. Machine Gun Kelly priznao je da mu se od početka svidjela, no nije joj imao hrabrosti prići, a oduševilo ga je što je Megan bila uporna. Baš kao i Briana.

Brian, koji je također viđen u zagrljaju nove djevojke, vezu svoje supruge zajedljivo je komentirao na društvenim mrežama, no ni jedna ni druga strana nije podnijela zahtjev za razvod.

Čitajte i: Megan Fox i Machine Gun Kelly zaruke proslavili ispijanjem krvi: ‘Uvijek i zauvijek i u svakom životu - da‘

Nakon što je s novim dečkom, Machine Gun Kellyjem prvi put stupila u javnost na dodjeli nagrada The American Music Awards u javnost je iscurila vijest kako je napokon podnijela zahtjev za razvod. Kao razlog za podnošenje razvoda navela je nepomirljive razlike u karakteru. Zatražila je zajedničko skrbništvo nad djecom, ali bez alimentacije, što je mnoge iznenadilo.

image

Megan Fox nedavno se zaručila s Machine Gun Kellyjem.

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu, Megan je objavila svoje zaruke u podužem postu otkrivajući da su ona i gazbenik međusobno 'pili krv jedno drugome' kako bi proslavili tu priliku, koja se održala ispred Spa Botánico na plaži Ritz-Carlton Dorado u Portoriku.

Uz video na kojem se vidi kako je Machine Gun Kelly kleknuo i zaprosio svoju dragu, a ona je napisala ''Tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se suočiti u tako kratkom, frenetičnom razdoblju. Nesvjesni odricanja i truda koji će nas odnos zahtijevati, ali opijeni ljubavlju. I karmom. Nekako, nakon svega, godinu i pol kasnije, nakon što smo prošli kroz pakao, smijala sam se više nego ikada u životu, zamolio me da se udam za njega. I u ovom životu i onima prije i poslije ovoga, rekla sam da… I onda smo pili krv. 1.11. 22''.

Linker
20. travanj 2024 15:13