AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Sreća je velika

Nakon burnog braka, ponovno sretna: Mandy Moore s novim suprugom čeka dijete, otkrila i spol!

Zvijezda serije 'This Is Us' bila je sedam godina u braku s glazbenikom Ryanom Adamsom, no njihov odnos završio je s puno suza. Ipak, ponovno je pronašla sreću s Taylorom Goldsmithom s kojim sada očekuje prinovu.

Američka glazbenica i glumica Mandy Moore objavila je sretnu vijest da očekuje prvo dijete u 37. godini. Zvijezda serije "This Is Us" podijelila je tri fotografije na Instagramu na kojima pozira sa svojim suprugom, glazbenikom Taylorom Goldsmithom, a obje drže ruke na njezinom trbuhu.

"Sinčić Goldsmith dolazi početkom 2021.", kratko je, ali slatko napisala Moore ispod fotografija, razveselivši time mnoge svoje prijatelje i obožavatelje. Slavni par u vezi je od 2015., a u rujnu 2017. su se zaručili te godinu dana kasnije i vjenčali.

Moore je u jednom intervju za InStyle otkrila kako baš i ne nosi nakit pa je bila potpuno u šoku kad ju je suprug zaprosio s predivnim prstenom, rađenim po mjeri, s potpisom Irene Neuwirth.

"Nikad nisam nosila puno nakita. Kad sam s Taylorom razgovarala o zarukama, rekla sam mu da ne želim prsten s velikim kamenom. Razmišljala sam o tome da jednostavno zajedno odaberemo lijepo vjenčano prstenje. Onda možete misliti kako sam bila iznenađena kad me dočekao s ovim", ispričala je Moore.

Prošli brak ju psihički slomio

Nakon zaruka, Moore je izjavila kako definitivno želi imati djecu, ali da ih još ne planira. "Ne znam točno kada. Sada je moj glavni fokus na karijeri, ali, naravno, stvari se mijenjaju", rekla je glazbenica.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Newly wed couple Mandy Moore and Ryan Adams are seen out grabbing groceries together. This is the first time the couple has been picture out since their wedding. Mandy and Ryan look casual for the outing as they stick close to one another as they head back to their car.

Pictured: Mandy Moore, Ryan Adams



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 398279001, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Mandy Moore i suprug Taylor Goldsmith

Inače, Moore je prije Goldsmitha bila sedam godina u braku s glazbenikom Ryanom Adamsom. Njihov odnos je pukao jer je Adams bio optužen od strane nekoliko žena za emocionalno i seksualno zlostavljanje.

Glazbenica ne krije koliko je zaljubljena u svog supruga, što pokazuje i na Instagramu. Za njegov 35. rođendan napisala mu je: "Ne znam što sam učinila u prošlom životu da sam te zaslužila, ali mora da je bilo nešto veliko. Ti si neporeciv. Tvoje unutarnje svjetlo, poniznost, milost, humor i suosjećanje su zarazni, i ja imam sreću što se kupam u tvojoj dobroti raširenih ruku", a on joj je uzvratio za njezin 36. rođendan.

"Da kažem da sam zahvalan što te imam bilo bi nedovoljno. Ti si najnevjerojatnije stvorenje na svijetu", napisao je ponosni suprug.

Čitajte i:

Suprug ju je psihički slomio, ali pronašla je snage za povratak na glazbenu scenu

Paparazzi otkrili njezinu tajnu: Slavna glumica u tajnosti se udala i čeka dijete, fotografije ne lažu!

U tajnosti rodila Tamara Ecclestone: Napadali su je u trudnoći pa je spas našla u Dalmaciji

Linker
18. travanj 2024 15:57