prinova u obitelji

Nakon bolnog iskustva nisu posustali: Hrvatski nogometaš i njegova supruga pohvalili se sretnom viješću - stigla je djevojčica Lana!

Iako su Melanie Bradarić prije dvije godine zbog izvanmaternične trudnoće liječnici preporučili da se podvrgne potpomognutoj oplodnji, ona je to odmah odbila i odlučila zanijeti prirodnim putem. Vjeruje da je zahvaljujući svetom Josipu kojem se svakodnevno molila uspješno iznijela trudnoću i rodila zdravu djevojčicu koja je na svijet stigla 1.studenoga.

Da je hrvatski nogometni reprezentativac Filip Bradarić (29) postigao zgoditak značajniji od svih golova u svojoj sportskoj karijeri bilo je jasno onoga trenutka kada je u ruke primio svoje drugo dijete koje mu je supruga Melanie rodila ovog ponedjeljka u jednoj privatnoj poliklinici za porode.

Djevojčica kojoj su supružnici nadjenuli ime Lana prve je poljupce primila od svog četverogodišnjeg brata Luke koji je svoju ulogu starijeg brata shvatio vrlo ozbiljno pa je ocu pomogao u uređenju doma kada majka i kći stignu iz rodilišta.

Neodoljivim obiteljskim fotografijama prepunim ljubavi pohvalila se Melanie na svojim društvenim mrežama, a čestitke se prestaju stizati.

Filip Bradarić uskoro će dobiti drugo dijete! Sretnu vijest njegova supruga Melanie objavila je na najslađi mogući način

image
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM

Iako je ovo ostvarenje svih njihovih snova, nije uvijek bilo lako. Naime, kada je njihov sinčić Luka navršio dvije godine željeli su drugo dijete, ali dogodila se izvanmaternična trudnoća i Melanie je završila na hitnoj operaciji tijekom koje joj je uklonjen jedan jajovod. Iako su joj liječnici savjetovali potpomognutu oplodnju zbog očuvanja ploda i zdravlja, oni su to odbili.

"Molila sam devetnicu svetom Josipu za zdravu trudnoću i evo, četiri sam mjeseca trudna. Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube" , izjavila je tada Melanie.

Par se vjenčao u ožujku 2017. godine, a poznaju se još od vrtića. Trenutačno žive u Saudijskoj Arabiji gdje Filip igra za nogometni klub Al Ain, gdje je na posudbi iz talijanskog Cagliarija.

Linker
09. travanj 2024 11:10