stigla je djevojčica

Nakon 26 sati aktivnog porađanja, glumica završila na carskom rezu: Leona Paraminski progovorila o porodu

Malenu Liv Leona je rodila u istoj bolnici gdje i Meghan Markle i to dva tjedna nakon termina.

- Suze radosnice ne prestaju teći, a osjećamo i veliko uzbuđenje zbog rođenja naše djevojčice Liv. Neopisivo, neizrecivo, ispunjujuće, radosno, čista ljubav... Opčinjena sam njome otkako sam je ugledala i još ne mogu vjerovati da je to život koji sam nosila u sebi devet mjeseci - opisuje svoju najveću sreću glumica Leona Paraminski (42), koja je 4. rujna na svijet donijela dugo željenu djevojčicu.

Čitajte i: Leona Paraminski postala je majka! Naša glumica rodila u istoj bolnici kao i Meghan Markle

image
Kći Leone Paraminski stigla je dva tjedna nakon termina.
PRIVATNI ALBUM

I to u bolnici Santa Barbara Cottage, gdje je rodila i vojvotkinja Meghan Markle. Četrdeset sati nespavanja i 26 sati aktivnog porađanja, nakon kojeg je ipak morala na carski rez, hrabro je podnijela zahvaljujući čvrstom stisku ruke njezina supruga, doktora elektrotehnike Tina Komljenovića (38).

- Bez Tina sve to ne bih mogla ni zamisliti. I na operaciji me držao za ruku. Kažu da je bio najbolji tata na odjelu jer je u svakom trenutku bio prisutan, a tako je i sada - govori Leona, sretna što je mogla unajmiti privatni apartman u bolnici pa su oboje svaki trenutak provodili s Liv, čije su ime odabrali jer asocira na život.

Dugačka je 51 centimetar, teška 3800 grama, a na svijet je stigla tjedan dana nakon termina. Zagrebačka glumica je uspjela zatrudnjeti uz pomoć medicinski pomognute oplodnje, kojoj se podvrgnula u Poliklinici IVF kod dr. Velimira Šimunića, a potom se vratila u Ameriku gdje živi već šest godina.

Linker
23. travanj 2024 13:24