Instagram
Slavlje u obitelji Džeko

Najzgodniji bosanski par slavi; stigla beba!

Bosanski par 9. rujna 2017. slavit će još dugo. Naime, u obitelj nogometaša Rome Edina Džeke i njegove supruge manekenke Amre Silajdžić Džeko stigao je - sin!

"Dobro nam došao, Dani" - tim je riječima bosanski nogometni reprezentativac Edin Džeko najavio dolazak na svijet prvog sinčića. Maleni Dani rođen je u klinici "Mater Dei Roma", a nogometaš i supruga Amra Silajdžić Džeko ne mogu biti sretniji - napokon su dobili sinčića.

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

Par je početkom prošle godine dobio kćerkicu Unu, a s njima u Rimu živi i 13-godišnja kći Sofija, koju je manekenka dobila u prvom braku. Supruga nogometaša Rome svoju je trudnoću uspjela dugo čuvati od javnosti, a sretnu je vijest objavila Instagram fotografijom u poodmaklom stadiju trudnoće, krajem svibnja. Ovog je ljeta sretna obitelj, s muškim pojačanjem u trbuhu, boravila u Dubrovniku u kojem imaju kuću za odmor, a trudnica je ponosno pokazivala svoj trbuščić. Najpoznatiji bosanski par, koji se vjenčao godine 2016. godine, živi "slatki život" u Italiji, a u malenom će osim roditelja zasigurno beskrajno uživati i sestrice.

Linker
17. travanj 2024 22:06