Ono najbitnije

Najveći ponos našeg izbornika: Zlatko Dalić ima razloga za slavlje i bez osvojene utakmice

Nogometni trener često je naglašavao da su mu djeca najvažnija na svijetu, a posebno mjesto u obitelji pripada supruzi Davorki.

Izbornik hrvatske nogometne reperezentacije Zlatko Dalić osim profesionalnim uspjesima s Vatrenima, može se pohvaliti i privatnim uspjesima sa svojim najvećim ponosom - sinovima. Ovog puta razlog za slavlje priuštio mu je mlađi sin Bruno Dalić, koji je diplomirao na američkom sveučilištu Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

Izbornik se pohvalio fotografijom sina koji je preuzeo diplomu prestižnog sveučilišta odjeven u prepoznatljivu togu. "Ponosan otac - čestitke", napisao je tata Dalić uz fotografiju koja je nastala dok je izbornik na pripremama za nadolazeći Euro.

Mlađi sin našeg trenera još je prošlog ljeta stekao diplomu prvostupnika zanosti. Tada je izbornik naše vrste objavio fotografiju diplome. "Ponosna obitelj. Diploma prvostupnika znanosti", napisao je Zlatko na Instagramu u srpnju 2020.

Čitajte i: Nogometni manekeni: Elegantni u odijelu i tenisicama Vatreni pokazali kako odnijeti pobjedu i izvan nogometnog terena

Najvažniji na svijetu

Trener je od 1992. u braku sa suprugom Davorkom, par je dobio dvojicu sinova starijeg Tonija (28) i mlađeg Brunu (23). Svestrani Toni je 2019. završio studij digitalnog marketinga, iz hobija je puštao glazbu kao DJ Tony D na Zrću, a karijeru gradi u nogometnom svijetu - radi kao dopredsjednik, direktor i član izvršnog odbora NK Varaždin.

Zlatko Dalić često je naglašavao da su mu djeca najvažnija na svijetu, a posebno mjesto u obitelji pripada supruzi Davorki. Par se upoznao još u djetinjstvu u Livnu, a ona je iako je završila ekonomiju, napustila posao kako bi se posvetila obitelji.

Linker
16. travanj 2024 20:33