Getty Images for Wrangler
Ponovno zajedno

Najstariji sin Beckhamovih vratio se u zagrljaj svoje prve ljubavi

Brooklyn Beckham nedavno se preselio u New York kako bi pohađao studij fotografije, a čini se da je promjena adresa donijela i promjene u ljubavnom životu - i to na bolje! Budući fotograf vratio se u zagrljaj svoje bivše djevojke Chloë Grace Moretz.

Prije dva tjedna, kad je holivudska glumica ostavila komentar ispod Instagram fotografije Brooklyna Beckhama (18) obožavatelji mladog para, ali i mediji, počeli su brujati o tome da su se pomirili. Naime, mladi Beckham preselio se u New York radi studija, a čini se kako je olakotna okolnost što se tamo trenutno nalazi i njegova bivša djevojka Chloë Grace Moretz (20), s kojom su ga revni njujorški paparazzi "ulovili" u šetnji. Baš zbog tih fotografija, krenula su šuškanja o pomirbi mladog para, no tek je sad potvrđena. "Ovakve noći su mi najdraže. Nedostaje mi moja cura" napisao je 18-godišnjak ispod fotografije na kojoj, zavaljen u kauč, gleda popularan serijal "Igra prijestolja", a u njegovom društvu je i mlada glumica koja ima noge prebačene preko Britanca.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Glumica je ponovno fanove ostavila u deliriju kad je u komentar ispod fotografije stavila srce, a objavu je lajkao i slavni otac mladića. Čini se da Beckhamu nije do tulumarenja u "gradu koji nikad ne spava" niti do obožavateljica koje je u kratkom roku stekao među kolegicama na fakultetu "Parsons School of Design". "Super su mi ljudi na fakultetu, ali ima i par obožavateljica... Nekad im moram reći - ići ću s vama na ista predavanja iduće 4 godine, smirite se. Od tad se malo popravilo. Razumiju i poštuju me, to je tek početak pa je valjda zato takav šok za njih, bit će sve dobro." izjavio je za magazin The Cut. Bez obzira na slavne roditelje, bivšeg nogometaša Davida Beckhama i modnu dizajnericu Victoriju Beckham, otkrio je i da se ne voli družiti s celebritijima te da se umjesto tulumarenja i ćaskanja više voli posvetiti onome što voli - fotografiji.

Brooklyn Beckham signs his book WHAT I SEE at Urban Outfitters in Brooklyn, New York, USA. 
<P>
Pictured: Brooklyn Beckham
<B>Ref: SPL1577079  120917  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Na promociji zbirke fotografija "What I See"

Holivudsku zvijezdu i fotografa mediji su počeli ponovno povezivati krajem kolovoza, a par je bio u vezi 2014. godine te nakratko u ljeto 2016. godine. Sad kad su u istom gradu, a navodno je uzrok njihovih prekida bila razdvojenost - Beckham je većinu godine živio u Londonu, a Moretz u Los Angelesu - čini se kako njihova ljubavna priča još uvijek nije završena.

Young couple Brooklyn Beckham and Chloe Moretz arrive at JFK Airport together in New York City, New York.


Pics shot June 27th.
<P>
Pictured: Brooklyn Beckham and Chloe Moretz 
<B>Ref: SPL1308605  280616  </B><BR/>
Picture by:  Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Mladi par u ljeto 2016. godine

WESTWOOD, CA - MAY 16:  Brooklyn Beckham (L) and actress Chloe Grace Moretz attend the premiere of Universal Pictures'
Getty Images
Na premijeri filma u svibnju 2016. godine

Linker
15. travanj 2024 12:53