REUTERS
4 TETOVAŽE U 4 MJESECA

Najstariji sin Beckhamovih više nije dijete - pogledajte što radi od svog tijela

Svoju prvu tetovažu bivši nogometaš David Beckham napravio je kada mu se rodio prvi sin, a sada upravo on nastavlja očevim stopama: Brooklyn Beckham u samo je četiri mjeseca svoje tijelo ukrasio s četiri tetovaže.

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham jedva je dočekao svoj 18. rođendan kako bi napokon ostvario svoju dugogodišnju želju i stavio prvi dizajn na tijelo. Iako bivši nogometaš i britanska dizajnerica imaju ukrašeno tijelo tetovažama, svojem su sinu zabranili odlazak u tattoo salon prije punoljetnosti i sada Brooklyn ne staje. Prvu tetovažu, koju je posvetio svojem ocu, napravio mu je Mark Mahoney, tattoo majstor kojem David Beckham bezuvjetno vjeruje i čiji je studio Shamrock Social Club jako popularan među zvijezdama.

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)

Od tada je u prosjeku svakih mjesec dana pokazao novi dizajn: najprije fotoaparat, zatim kompas, a posljednji u nizu je orao na lijevoj ruci.

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)

S obzirom na brzi tempo kojim je krenuo ukrašavati svoje tijelo, njegovi pratitelji na Instagramu odmah su ga usporedili s njegovim slavnim ocem. Naime, David Beckham (42) ima više od 40 tetovaža i još uvijek nije stao. Nedavno se pohvalio da i on ima novi dodatak u svojoj kolekciji: na vratu je tetovirao riječ "Dadda" i dodao još jednu od brojnih posveta svojoj obitelji.

Profimedia, Xposurephotos

Prva tetovaža koju je napravio bilo je ime njegovog sina Brooklyna 1999. godine, a kasnije je dodao imena i ostale djece - Romea (14), Cruza (12) i Harper (6). Uz brojne dizajne, njegovo tijelo krase i posvete njegovoj supruzi - godina vjenčanja i ruže za 10. godišnjicu braka.

I dok njezini dečki nižu jednu za drugom, Victoria Beckham odlučila se riješiti tetovaže posvećene suprugu, zbog čega su se mnogi zapitali čeka li nas još jedan celebrity razvod. Radi se o hebrejskoj frazi: "Ja pripadam svom voljenom i moj voljeni pripada meni" koja se protezala od vrata pa duž leđa, a koja polako nestaje. Jednaku takvu ima i David, a da je ustrajna u njezinom odstranjivanju pokazala je na događanju u svibnju kada se jasno vidjelo da joj nedostaje još nekoliko tretmana da u potpunosti nestane.

NEW YORK, NY - MAY 12:  Victoria Beckham attends The Breast Cancer Research Foundation's 2017 Hot Pink Party at the Park Avenue Armory on May 12, 2017 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Getty Images

Linker
14. travanj 2024 17:42