GLAM DO FINALA

Najspektakularnije izdanje dosad: Maja Šuput čekala je 13 tjedana da odjene ovu haljinu

Nije tajna da voditeljica Plesa sa zvijezdama modne trikove ima u malom prstu, a u velikom finalu još je jednom dokazala zašto nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Većina gledatelja složila bi se da bi Maja Šuput, da stavi običnu vreću na glavu, nosila bi je sa stavom i stilom, a nema sumnje da bi pokrenula i novi trend kao što to u Americi radi Kim Kardashian.

Tako 42-godišnja pjevačica zna kako otići korak dalje i iznenaditi baš kada smo pomisli da bolje ne može. Upravo to se dogodilo u sinoćnjoj epizodi Plesa sa zvijezdama u kojoj se pojavila u blistavom izdanju.

Teško da je itko mogao skinuti pogled s njene haljine, a po svemu sudeći njen stilist Marko Grubnić ovim modnim odabirom nadmašio je samog sebe.

''Ima jedna haljina koja čeka 13 tjedana. Danas je taj dan jer ona je dostojna final'', otkrio je modni mačak na Instagram storyjima te otkrio i dijamantnu ogrlicu koja je upotpunila Majin glamurozni look.

image

Haljina za kraj

SCREENSHOT/INSTAGRAM/MARKO GRUBNIć
image

Ogrlica za veliko finale

SCREENSHOT/INSTAGRAM/MARKO GRUBNIć

''Bio je ovo jedan od ljepših projekata koje sam radio, ako uračunamo i "moju" sezonu Plesa sa zvijezdama koja mi je ostala u sjećanju kao nešto najdraže i najljepše onda mogu slobodno zaključiti da mi je upravo Ples sa zvijezdama najdraži projekt IKADA... Ponosan sam i na 'svoju', ali i na ovu sezonu, jer toliko emocija, toliko pozitivne energije, toliko predivnih ljudi u projektu da samo mogu biti beskrajno zahvalan što sam bio dio ovog mega projekta", poručio je Grubnić.

''Bila mi je čast i zadovoljstvo voditi ovakav mega show. Hvala produkciji što su mi dali zaista veliko povjerenje, hvala suradnicima na osmišljavanju i kreiranju mog looka, hvala Igoru Mešinu što je toliko jednostavan, normalan i profesionalan da bih s njim potpisala raditi bilo što ponovo i hvala gledateljima na divnim komentarima. Odradila sam svoj prvi LIVE projekt najgledanije emisije i moram priznati da sam jako zadovoljna i sretna kako je sve prošlo'', napisala je Šuput ispod fotografije te u vrlo kratkom roku izazvala lavinu reakcija.

''Wow', izgledaš poput sirene'', ''Najbolje izdanje dosad'', ''Divna Majuška, k'o bombon'', ''Aplauz za Grubnića'', ''Nema dalje, to je to'', ''Fantastična si'', ''Žena zmaj'', ''Jesi li stvarna, poput barbie lukte si'', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Napeto do samog kraja finala

Podsjetimo, od trinaest fantastičnih plesnih parova koji su nas iz tjedan u tjedan oduševljavali svojom plesnom čarolijom, ostale su četiri zvijezde i četiri mentora u borbi za titulom pobjednika ''Plesa sa zvijezdama''. U samu završnicu ušli su Pedro Soltz, Valentina Walme te Sandi Pego i Helena Janjušević. Napeto je bilo do samog kraja, a konačnu su pobjedu odnijeli Pedro i Valentina.

U nastavku možete pogledati proglašenje pobjedničkog para u finalnoj emisiji.

https://www.youtube.com/watch?v=KSCw5sNps0g
Linker
23. travanj 2024 16:10