Neki novi svijet!

Najslavnija TikTokerica na svijetu još nije ni punoljetna, ali je obitelji već kupila kuću u Hollywoodu

Tik Tok često prozivaju društvenom mrežom koju ‘stariji od 25 godina‘ ne razumiju, a da njome vladaju tinejdžeri, dokaz je i najpoznatije lice te mreže, Charli D’Amelio, koja je snimajući videe na kojima pleše u sobi, zgrnula nevjerojatno bogatstvo.

Kad je 2019. počela objavljivati snimke iz svoje sobe, na kojima pleše jednostavne koreografije koje je sama smislila, tinejdžerica Charli D’Amelio nije mogla ni sanjati da će joj upravo takav sadržaj donijeti novac i slavu koji će joj zauvijek promijeniti život.

TikTok objave djevojke iz Connecticuta oduševili su javnost pa je u kratkom roku postala najpopularnija osoba na toj društvenoj mreži, a uskoro su uslijedile plaćene objave, kolekcija lakova za nokte, šminke, pamučnih majica i ugovor za knjigu.

Mala bogatašica ostvaruje snove

Bogatstvo 16-godišnje Charli, koju prati preko 100 milijuna sljedbenika, danas se procjenjuje na 8 milijuna dolara, a premda je zbog nekih razmaženih ispada izgubila dio sljedbenika, i dalje se smatra kraljicom društvene mreže na kojoj su u fokusu ples, lip sync i imitiranje raznih scena.

Uz Charli, koja je napustila školu kako bi se mogla posvetiti TikToku, obogatila se i njezina obitelj, a novac je na isti način počela zarađivati i njezina starija sestra Dixie.

image
Charli sa sestrom Dixie, koju je također vinula u zvijezde društvenih mreža
JEREMY SMITH/IMAGESPACE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Mama, tata, selimo u Hollywood!

Obitelj kojoj se na nezamisliv način život promijenio iz korijena, ovih je dana na prodaju stavila svoju obiteljsku kući u Connecticuta iz zanimljivog razloga. Naime, Charli je svoju obitelj odlučila preseliti u Hollywood, gdje je kupila kuću vrijednu nevjerojatnih 5.5 milijuna dolara.

Djevojka koja po jednoj objavi zarađuje i do 100 tisuća dolara, mamu, tatu i sestru počastila je raskošnom kućom koja ima četiri spavaonice i tri kupaonice, a šuška se - i nekoliko slavnih susjeda.

Hoće li joj selidba pomoći da ostvari i glumačku karijeru, u svijetu u kojem su pravila popularnosti potpuno izmijenjena, vidjet ćemo.

Linker
09. travanj 2024 21:50