Neodoljivi su!

Najslađe izdanje mame i sina! Izabel objavila nove fotografije sa svojim dječakom pa oduševila sve

Poduzetnica uživa u prvim mjesecima majčinstva sa svojim neodoljivim sinčićem Ivanom. Izabel Kovačić u Londonu dane provodi u šetnjama i u luksuznom domu, gdje brine za najvažnije člana svoje male obitelji.

Poduzetnica Izabel Kovačić ‘otopila‘ je na svom Instagramu svoje prijateljice i obožavateljice kada je objavila nove fotografije sa svojim sinom Ivanom. Mama i sin pridružili su se Mateu Kovačiću u Londonu i sada uživaju u tamošnjim zimskim danima. Poznata mama snašla se sjajno u novoj ulozi, a već se sa svojim sinom naučila i sjajno modno uskladiti.

Naime, za šetnju i novo poziranje na Instagramu ovaj divni duo odabrao je nositi bijelo! Ivana je Izabel u potpunosti zaštitila od hladnoće i odjenula mu krzneni bijeli kombinezon, uz koji je uparila svoj oversize bijeli kaput te crni šešir.

Ova jednostavna i efektna modna kombinacija još jednom potvrđuje Izabelin status modne ikone. I crno-bijele kombinacije kod nje su zanimljive i pomaknute, a u društvu njezinog sina postaju i neodoljive.

Podsjetimo, Izabel Kovačić dječaka Ivana rodila je u Zagrebu. Maleni se rodio početkom listopada u Petrovoj bolnici. Dočekale su ga spremne dvije spavaće sobe - ona zagrebačka i ona londonska. Nakon što je prve tjedne života proveo u gradu svojih roditelja, s mamom je doputovao u London, gdje tata Mateo Kovačić trenutno gradi uspješnu nogometnu karijeru. Uz svog najvećeg malog navijača.

Linker
16. travanj 2024 04:19