booking.com/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Nakon devet godina braka

Najpoznatija plus-size manekenka rodila prvo dijete: 'Naši životi postali su bolji'

Nakon što je u kolovozu na devetu godišnjicu braka sa suprugom objavila sretne vijesti, obitelj manekenke Ashley Graham proširila se za jednog člana - malenog dječaka.

Plus-size model Ashley Graham (32) pohvalila se najsretnijim vijestima - rodila je prvo dijete u devet godina dugom braku s Justinom Ervinom. Iako još uvijek nije pokazala dijete, Ashley je otkrila da je beba na svijet došla prije dva dana. Spol djeteta otkrila je u "The Ellen DeGeneres Show-u", povikavši "Dobit ću dječaka!".

Ashley Graham Instagram

"U 18 sati u subotu naši životi postali su bolji. Hvala svima na ljubavi i podršci tijekom ovih predivnih trenutaka", napisala je Ashley i dodala datum 18. siječnja 2020. na kraj objave te tagirala svog supruga.

11/23/2019 EXCLUSIVE: Ashley Graham shows her growing baby bump while out with her husband Justin Ervin in New York City. The 32 year old model carried a Cartier purse and wore a pink Alpha bomber jacket, black leggings, and sneakers., Image: 484472736, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vijest o trudnoći par je podijelio prošle godine na društvenim mrežama na vrlo poseban datum - svoju godišnjicu braka. "Na današnji dan prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Predivno je to putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu! Danas se osjećamo blagoslovljenima, sretnima i zahvalnima jer možemo slaviti to što ćemo proširiti svoju obitelj!", napisala je u opis videa.

Manekenka je tijekom cijele trudnoće s fanovima dijelila lijepe i one zahtjevne trenutke u trudnoći te se nije sramila pokazivati trudnički trbuščić, strije niti govoriti o višku kilograma.

"U trenutku kada sam objavila da sam trudna, mislila sam da ću se osjećati dobro, ali nisam. Grozno mi je bilo. Počela sam plakati, ali rekla sam sama sebi: 'daj se smiri, Ashley, i druge žene prolaze kroz isto, zašto ne razgovaraš s nekim?'", rekla je manekenka te dodala kako se osjećala izolirano i samo zbog "novog tijela" kojeg joj je donijela trudnoća.

Linker
25. travanj 2024 09:09