Ponovno mama

Najpoznatija plus size manekenka rodila blizance kod kuće, dvije godine nakon što je na svijet donijela sina!

Iako se zbog poroda dviju beba odlazi u bolnicu, najpoznatija plus size manekenka odlučila se donijeti blizance na svijet kod kuće jer je bez većih problema došla do 40 tjedna trudnoće: prošlo je bez komplikacija, mama i prinove su dobro.

Američka manekenka Ashley Graham (34) ponovno je postala mama. Porod sinova blizanaca prošao je bez komplikacija, manekenka se dobro osjeća, a dječačići su prilično dobro podnijeli dolazak na svijet.

Najpoznatiji plus size model na svijetu imena svojih beba, o čijem je napretku tijekom trudnoće redovito izvještavala pratitelje na društvenim mrežama, objavit će kasnije, javlja magazin People.

Njezinom suprugu, američkom redatelju i snimatelju Justinu Ervin (33) prošlog petka, kad su rođene bebe kod kuće, uz asistenciju babice, zacijelo nije bilo lako čekati da se sve završi. Tim više što se zbog poroda blizanaca obično odlazi u bolnicu. Pa ipak, manekenka je donijela odluku da želi roditi bez stresa, koliko je moguće, a kako je s trudnoćom došla do 40. tjedna - što je dobro kad je radi o blizancima - izabrala je roditi kod kuće.

Par već ima sina Isaaca koji će 18. siječnja proslaviti drugi rođendan, što znači da će braća slaviti rođendane u istom mjesecu, samo s 11 dana razlike.

Čitajte i: Nakon godine i pol stiže i drugo! Najpoznatija plus size manekenka otkrila sretnu vijest ogrnuta samo košuljom

Sretnom viješću pohvalila se 7. siječnja 2022. na Instagram storyju, napisavši:

"Justin i ja smo tako uzbuđeni što su naši dječaci ovdje. Rođeni su rano jutros kod kuće i sretni su i zdravi. Uzimam malo vremena da se oporavim i sa suprugom organiziram obiteljski život. Dotad jedva čekam podijeliti što više sa svima vama. Puno ljubavi", napisala je Graham.

image

Ashley Graham i njezin suprug Justin Ervin.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Stvarni izgled

Poznato je da sretna mama dugo zagovara ideju da žene prihvate i vole sebe i svoja tijela kakva jesu. Na vlastitom je primjeru pokazala da ne moraju imati savršene tjelesne proporcije da bi bile uspješne, voljene i cijenjene. Ljepota dolazi u mnogo oblika - njezina je omiljena uzrečica.

Baš zato je tijekom trudnoće na svom profilu dijelila fotografije svog stvarnog stanja, nabreklog trudničkog trbuha kakav stvarne žene imaju kad čekaju bebu, pogotovo kad očekuju dvije.

No, nisu je svi ohrabrili i pružili joj podršku iako je jedna od rijetkih slavnih osoba koja se odvažila pokazati kako stvari doista stoje tijekom osjetljivog životnog razdoblja: bilo je i uvredljivih komentara.

Čitajte i: Ashley Graham ponovno razbija tabue - svijetu pokazala sina dok doji

"Budući da se naša tijela stalno mijenjaju, uvijek će biti pitanja o tome kakav odnos imate sa svojim tijelom. Kad sam ostala trudna s Isaacom, udarila sam se po glavi i rekla: "U redu, morat ćeš i sama početi prakticirati ono što promoviraš svima jer se moje tijelo mijenjalo nevjerojatno brzo. I nisam shvaćala što bi mi zapravo trudnoća donijela, od strija do debljanja od 25 kilograma. U drugoj trudnoći nisam se baš mjerila jer se jednostavno nisam htjela opterećivati. Bila je to dobra odluka jer moje zdravlje ne određuje moja težina. Znam da se jako dobro brinem o sebi i o bebama, ali još uvijek samu sebe hrabrim afirmacijama: da je moje tijelo hram, da je jako i da to može učiniti", zaključila je nedavno na društvenim mrežama.

Linker
18. travanj 2024 23:29